• Troy Lee Designs Stage Knee Guard, Black - slideshow 1

Troy Lee Designs Stage Knee Guard, Black

Varenummer: 577003001-577003005
Lagerbeholdning:

Stage knebeskyttere sørger for mid-range stibeskyttelse som enkelt kan pakkes sammen og ha i sekken ved behov. Knebeskytterne har D3O som både er mykt og komfortabelt, samtidig som materialet gir beskyttelse mot sammenstøt og slag om uhellet skulle være ute.

SPESIFIKASJONER

  • D3O® lightweight, low profile elbow impact protection
  • Silicone grippers prevent slipping
  • Spacer-prene sleeve combined with breathable mesh panel for all day riding comfort
  • Durable, abrasion-resistant elbow panel
  • Sold in pairs-left/right
  • CE EN1621-1 Certified

Troy Lee Designs Stage Elbow Guard, Black

Stage albuebeskytterer sørger for mid-range stibeskyttelse som enkelt kan pakkes sammen og ha i sekken ved behov. Albuebeskytterne har D3O som både er mykt og komfortabelt, samtidig som materialet gir beskyttelse mot sammenstøt og slag om uhellet skulle være ute.
578003001-578003005

Troy Lee Designs Stage MIPS, Stealth Gray

Med 690 gram (målt i str. M/L) setter Troy Lee Designs og den nye Stage-hjelmen nok en gang sikkerhetsstandarden med den letteste fullface-hjelmen på markedet i sin klasse.

Målet har vært å lage en hjelm hvor komfort, luftsirkulasjon og design ikke går på bekostning av sikkerhet. Med sin lave vekt, fiberforsterkede skallkonstruksjon med nøye plasserte ventilasjonskanaler og luftinntak, kombinert med MIPS-teknologi, avansert tolags-konstruksjon med EPP (demping av sammenstøt i lav fart) og EPS (demping av sammenstøt i høy fart), er Stage den perfekte helhjelmen for enduro-, freeride og terrengsyklister som liker å dra på.

115437013-115437014

Troy Lee Designs T-Bone Knee Guard, Black

T-Bone er en mtb-knebeskytter med multilagspadding. Nylon-dekket EVA-ytterskall, silikon-grep og to fleksible hook-and-loops stropper holder knebeskytteren på plass. I tillegg til padding på selve kneet har T-Bone også noe sidebeskyttelse. Kjekt å ha de gangene du ikke faller med kneet rett på. Fleksibelt sleeve sørger for bevegelsesfrihet mens du sykler, slik at du ikke blir hemmet når du tråkker eller lener deg inn i svingene.
543003221-543003225