Jones Orion Snowboard Binding Sierra Tan

Sierra Tan

Produktnummer: J23BNUORIBN
Jones Orion Snowboard Binding Sierra Tan Sierra Tan Jones Orion Snowboard Binding Sierra Tan Sierra Tan Jones Orion Snowboard Binding Sierra Tan Sierra Tan Jones Orion Snowboard Binding Sierra Tan Sierra Tan
Størrelser
2 399,40 NOKInkl. mva
3 999,00 NOKOrdinær pris
Veil.: 3 999,00 NOK
På hovedlager
Ikke på nettvarelagerIkke på verkstedlager

Jones Snowboards Orion snowboardbinding er den lekne freeride-bindingen som passer til alt fra fjelltopper til skisentere, for freestyle i parken eller leken freeride.

 

Jones Snowboards nye Orion-binding for snowboard er laget spesielt for freeridekjørerne som har fokus på å ha det gøy, og som ser etter en komfortabel og slitesterk freeride-binding med medium soft flex som passer til freestyle.

 


 

HØYDEPUNKTER:

  • Flex Surf mode: 4
  • Flex Freeride mode: 7
  • Highback flex

 

 

Lik de andre snowboardbindingene fra Jones Snowboards, har også Orion-modellen SKATETECH-teknologi som umiddelbart overfører energi til kantene for optimal respons. Snowboardbindingen har i tillegg produsentens mest avanserte Hanger 3.0., som er bredere for bedre passform for snowboardstøvelen, og med utvidet bushing footprint for ytterligere energioverføring.

 

 

For kontant og leken følelse er Orion sin progressive Flex Highback stivere helt nederst for så å bli progressivt mykere oppover. Også Orion kan settes opp i Surf-modus eller Freeride-modus, ved å bytte bushing og ankelstropper.

 

Comfort Flex-ankelstroppene er 3D-formet for å fordele press utover og eliminere at stroppene gnager. Orion-bindingen er i tillegg utstyrt med Jones Snowboards sine nye 3D Flex Fit 2.0 toe straps med lav profil og lettere stretch slik at passformen skal være best mulig uansett type snowboardstøvel.