Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Hvem er BCsport.no?

BCsport.no er rett og slett nettbutikken til det norske distribusjonsfirmaet Brown Couch AS med Org.nr: 988 329 940. 

 

Støtt lokalt næringsliv
Brown Couch AS er et distribusjonsfirma som selger sine varer til forhandlere/butikker. Vi er et lite, familieeid firma og har pr. idag fire ansatte. BCsport.no er nettbutikken, samt B2B-portalen, til Brown Couch AS.

 

Dagens kontor er på Høvik i Bærum hvor vi deler lokale med BC Verksted

 

Besøk etter avtale
Du må gjerne stikke innom oss på besøk, men vi setter pris på om du avtaler dette på forhånd slik at vi har tid til å hjelpe deg når du først tar turen innom oss. Husk at vi ikke har varelageret på kontoret, men bruker eksterne lagersamarbeidspartnere for utsendelse både i Norge og Europa.

 

Lang fartstid
Selv om du kanskje aldri har hørt om oss, så har vårt distribusjonsfirma over 20 års fartstid i sportsbransjen. Du husker kanskje de gode, gamle nisjemerkene Special Blend, Forum, Foursquare, Cirka, Bones, SPY Optic, WeThePeople, Radio osv? Vårt hovedfokus har alltid vært innen kategoriene snow, skate og sykkel.

 

Kvalitetsprodukter
Våre kunder og forhandlere har alltid vært kvalitetsbevisste og stiller krav til utstyret, noe som gjenspeiler seg i vårt vareutvalg og hvilke produsenter vi jobber sammen med.

Vårt mål er å være en solid nisjeaktør som kan tilby kvalitetsprodukter også for de bevisste kundene som driver med sin sport eller aktivitet som en livsstil, og jobbe tett sammen med produsenter og merkevarer som er ledende innen sin nisjekategori og kan sitt fag.

 

Veien til opplevelser
Bokstavene BC i BCsport.no er ikke en forkortelse for Brown Couch AS slik mange kanskje tror. Navnet vårt har faktisk sitt utspring i begrepet "Backcountry", i tillegg til outdoor-mentaliteten vi håper alle som har besøkt British Columbia i Canada har latt seg inspirere av. 

 

Vi håper vårt vareutvalg både kan være med på å inspirere deg og vise vei til nye opplevelser, ikke minst sørge for at du kommer deg ut på små og store eventyr i ekte "BC"-stil.
 

Go BC Today!


Go BC Today! Brown Couch AS og BCsport.no er et familieeid og familiedrevet, norsk distribusjonfirma og nettbutikk som holder til på Høvik i Bærum.