Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Privacy Policy

 

BCsport.no tar ditt personvern på alvor. Vår personvernerklæring forteller hva slags informasjon vi lagrer, og hvordan denne informasjonen blir brukt.

 

Hvem samler inn informasjon?


Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra BCsport.no (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

 

Den juridiske enheten Brown Couch AS har det daglige behandlingsansvaret for personopplysninger på BCsport.no, med mindre annet er oppgitt. Alle personopplysninger som hentes inn via BCsport.no i forbindelse med registrering av ordre, behandling av ordre, betalingsløsning og betalingsopplysninger, går via vår systemleverandør (nettside og ERP-system) Multicase AS og deres underleverandører/samarbeidspartnere (integrasjoner) og lagres på servere som driftes av vår serverleverandør Sodvin AS.

 

Det er kun Brown Couch AS, Multicase AS og Sodvin AS som har tilgang til data som samles inn på våre servere.

 

Sikkerhet og deling
Det er trygt å besøke BCsport.no. Vi har gyldig sikkerhetssertifikat (SLL) som bekrefter nettstedets identitet og sikrer at all kommunikasjon er kryptert. Kryptering sikrer trygg datakommunikasjon mellom vårt nettsted (server) og din nettleser. Sikkerhetssertifikatet SSL er et digitalt sertifikat som beviser at vårt nettsted og vi som avsendere er ekte.

 

For å sikre informasjonen du har gitt fra deg til oss så følger vi strenge retningslinjer for lagring og sikring av data. Datasikkerheten følger gjeldende lovverk. Vi videreformidler, selger eller bytter ingen informasjon med utenforstående. 3. parts selskaper får kun innsyn i den informasjonen som er nødvendig for å kunne levere tjenester som er med på å forbedre nettsiden, sende ordre og/eller tilpasse egen markedsføring.

 

Hvilken informasjon samles inn?
Brown Couch AS samler i hovedsak inn to typer informasjon i vårt ERP-system og i markedsføringsøyemed.

 

Personopplysninger
Gjennom nettbutikken BCsport.no, eller i e-post-dialog gjennom kundeservice@BCsport.no, samles det inn data knyttet til registrering av kundeprofil og bestillinger som håndteres gjennom ERP-system levert av Multicase AS, samt vår logistikkpartner EU-terminalen (fraktavtaler).

 

Personopplysninger som samles inn er navn, adresse, epost og telefonnummer. Denne dataen blir brukt til håndtering, utsendelse og oppfølging av bestillinger, sporing av forsendelser, samt påkrevd rapportering/avstemming i regnskapsøyemed.

 

Vår nettbutikk levert gjennom Multicase AS bruker NetsEasy som leverandør av checkout-løsning/betalingsløsning. Dette betyr at vårt ERP-system levert av Multicase kan overføre dine personlige opplysninger i form av kontaktinfo og ordredetaljer til/via NetsEasy, slik at at bestillingen din kan behandles. Denne dataoverføringen skjer i tråd med NetsEasy sine egne personvernserklæringer og krypterte sikkerhetssider.

 

Fra vårt ERP-system levert av Multicase, kan personlig data i form av opplysninger som kontaktinfo og ordredetaljer overføres til vår logistikksamarbeidspartner Asendia og underleverandører som Post Nord , Bring/Posten, DHL, Schenker o.l.

 

Anonymisert data
du besøker BCsport.no samles det automatisk inn anonymisert informasjon om hvilket nettsted du kom fra, ip-adresse, type browser, type enhet (mobil, nettbrett, desktop), hvor i landet du kommer fra, hvilket tidspunkt og hvilke sider og antall sider du er innom på våre nettsider, hvilke menyer og produkter du klikker på, hvilke produkter du kjøper eller evt. hvor i prosessen du avbryter kjøp, samt hvor lang tid du er inne på nettsidene våre før du er ferdig.

 

Denne anonymiserte dataen brukes til å føre statistikk som igjen blir brukt til å forbedre BCsport.no og tilpasse innholdet vårt best mulig på eksterne plattformer som f.eks. facebook, instagram og Google (søkemotorer).

 

Informasjonskapsler
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er (login). Formålet med informasjonskapsler er å gi nettstedet grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring. Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere. Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden.

 

Dersom du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn nettleseren din til ikke å akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, kan du miste noe av funksjonaliteten på våre nettsider.

 

Hvorfor samler vi inn informasjon om deg?
For å kunne håndtere og hjelpe deg som kunde i nettbutikken og for å oppfylle konkrete forpliktelser overfor kunder i henhold til tjenesteavtaler, er Brown Couch AS avhengig av personopplysninger om kundene som velger å benytte seg av våre tjenester.

 

Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysninger i henhold til formålene beskrevet, er altså berettiget interesse i å behandle personopplysninger til disse formålene fra et forretningsmessig perspektiv, og at dette ikke utgjør et inngrep i din rett til et personvern.

 

Endring/sletting av informasjon
Om du som kunde ønsker å se hvilke personopplysninger vi har lagret på deg, kan du logge deg inn på din kundeprofil og endre f.eks. postadresse, telefonnummer, e-postadresse, ordrehistorikk osv. eller ta kontakt med oss for hjelp til dette.

 

Du kan også velge å deaktivere kundeprofilen din og dine personopplysninger. Merk: En del av informasjon du gir oss er vi lovpålagt å beholde over en lengre periode (regnskapsøyemed).

 

Kontakt oss
Har du spørsmål om personvernerklæring vår kan du ta kontakt med oss på epost kundeservice@BCsport.no eller pr. brev:

 

 

Brown Couch AS
Org.nr. 988 329 940
O.H Bangsvei 51
1363 Høvik
NORWAY