• Troy Lee Designs GP Pant, Mono Black - slideshow 1

Troy Lee Designs GP Pant, Mono Black

Varenummer: 207490031-207490036
Lagerbeholdning:

Troy Lee Designs sin GP Pant for motocross er laget med tanke på minimal vekt, kombinert med slitestyrke og kvaliteten som TLD er kjent for. Pustende og bevegelig materiale sørger for komfortabel passform. Den allsidige GP-kolleksjonen gjør dette til det perfekte valget for all slags kjøring og alle typer forhold.

LIGHTWEIGHT RACEWEAR
Designed with comfort and minimal weight in mind, the GP gear also offers the durability that TLD is known for. Breathable and flexible material allow a custom, comfortable fit for any rider. The versatility of the line make it the perfect choice for all types of riding and racing conditions.


SPESIFIKASJONER

  • NEW Articulated fit for performance
  • Ratchet closure system for waist
  • Cowhide leather panels on inner knee areas
  • 2-way stretch panels at rear knee, calf and crotch
  • Rear yoke provides added flexibility
  • YKK brand zipper

Troy Lee Designs Air Jersey Solo, Black

Troy Lee Designs sin Air Jersey er spesielt egnet for de dagene hvor sola steiker og temperaturen er så høy at du mest av alt har lyst til å sykle i baris, men innser at du trenger litt beskyttelse både mot sol og eventuelle greiner eller annet småtjafs i form av en sykkeltrøye. Ekstra ventilasjon med andre ord, men med samme slitestyrke som TLD-trøyene ellers er kjent for.
302487202-302487205

Troy Lee Designs GP Air Pant, Mono Orange

GP Air-kolleksjonen er Troy Lee Designs sin letteste og mest ventilerte motocross-modell, spesielt laget for når det er skikkelig varmt ute og du ikke er så veldig keen på å kjøre cross med shorts... Strategisk plasserte mesh-polyester og ventilasjonspaneler sørger for maks kjøling og luftsirkulasjon over lengre tid, mens strategisk plassert stretchmateriale opprettholder optimal komfort og passform.
204490001-204490006

Troy Lee Designs GP Jersey, Mono Black

Troy Lee Designs sin GP-trøye for motocross er spesielt laget med tanke på minimal vekt, samtidig som den tilbyr slitestyrken og kvaliteten som TLD er kjent for. Pustende og bevegelig materiale gir komfortabel passform for alle, og den allsidige GP-kolleksjonen gjør den til det perfekte valget for all slags type kjøring og forhold.
307490002-307490006