Transition helt i tet

Nye Transition Patrol Carbon seiler opp som en av de hotteste terrengsyklene for 2016.

Med sin lekne filosofi og opprinnelse har Transition alltid vært et merke som har fenget hos den harde kjerne - en historie som startet med en gjeng høkkere som sluttet i de «kjedelige» jobbene sine, for i stedet å bygge sykler med fokus på allsidighet, detaljer og ikke minst; å ha det gøy.

Hottie
I sin 2016-linje er det spesielt én modell som har vekket interesse blant kritiske sykkelsynsere. Blant annet har den nye modellen Transition Patrol Carbon blitt kåret til en av de fem heiteste terrengsyklene for 2016, av det britiske nettstedet Mountain Bike Rider. Også kanadiske nsmb.com har tatt for seg sykkelen, og gir den høy score både på fun-faktor og stilskala. 

•    Les omtale på mbr.co.uk
•    Les omtale på nsmb.com

Årets godbit
- Den store nyheten er definitivt Transition Patrol Carbon! Jeg er veldig spent på denne, forteller merkeansvarlig Thomas Holth, som selv har hatt en sesong på alu-utgaven av Patrol og vet at geometrien funker.
- Den eneste endringen på Patrol Carbon er at BB er hevet med 5mm, noe som kun er positivt. 

- Drømmesykkel
Selv om Patrol Carbon ikke blir tilgjengelig fra produsenten før i januar, har Holth allerede sett sykkelen live, og klør i fingrene etter å få prøvd den.
- Carbon er lettere og stivere, og med tanke på at jeg har blitt veldig imponert og veldig glad i alu-versjonen, tror jeg Patrol Carbon blir en «Match made in Heaven»! 


Transition Patrol Carbon kommer i to ulike fargekombinasjoner.

På bestilling
Prisen på Transition Patrol Carbon vil ligge på drøye 46.999,- og være tilgjengelig for bestilling. Den første Pre Order-runden på Transition er nå ferdig, de som har forhåndsbestilt sykler her vil få disse levert i mars 2016, men det er fremdeles fullt mulig å få bestilt sykler fra Transition.
- Sjekk ut syklene enten i nettbutikken eller ta kontakt med din nærmeste Transition-forhandler. Eller send meg en forespørsel om det er noe du lurer på, opplyser merkeansvarlig Thomas Holt.

Kunnskap
- Hvorfor bør folk sjekke ut Transition, i forhold til alle andre sykkelprodusenter?
- Først og fremst geometrien, som har fått gode tilbakemeldinger på både modellene TR500, Patrol, Scout og Smuggler. Dessuten er Transition «Rider Owned», det vil si at eierne selv er sykkelfolk. Du får ikke tak i noen hos Transition sentralt etter klokka 16, lokaltid. Da er de ute i Bellingham-skogen og sykler!

Transition-merkeansvarlig Thomas Holth gleder seg til å få teste ut nye Transition Patrol Carbon når den kommer, men er ikke akkurat misfornøyd med sin alu-versjon heller.