Troy Lee Designs Skyline Long Sleeve Jersey Checker, Heather Gray/Black

Varenummer: 341044932-341044935
Lagerbeholdning:

Ikke for casual og heller ikke for mye racing; det er ikke rart at Skyline-linja har blitt en bestselger. For 2018 har Troy Lee Designs tatt mål av seg å sette prikker over i-en på hele pakka, som bransjeleder og de første med miljøvennlig og bærekraftig Bluesign-sertifisert og godkjent materiale. Med et lettere og mer fuktavvisende materiale har Skyline-trøya nå blitt mer komfortabel enn noensinne, samtidig som de høyt verdsatte tekniske funksjonalitetene fremdeles er ivaretatt.

Akkurat som Skyline-shortsen, er Skyline-trøya Troy Lee Designs bestselger. God passform som ser bra ut – uten verken å se altfor racing eller noob ut. Med det nye materialet og et langermet alternativ, representerer Skyline TLD bredeste modellinje for terrengsykling noensinne. 


FEATURES

  • Loose fit is casual in feel but with leading technical design features
  • 92% Polyester/8% Spandex® Bluesign® certified approved fabric with moisture wicking/quick dry properties
  • New revised neck line and sleeve placement use SE-PRO moto jersey design features for increased freedom of movement and comfort
  • New compact rear side pocket, w/reflective TLD peace sign logo
  • Hidden optical wipe inside rear pocket
  • Inner arm vented mesh 
  • Fabric weight 140gm/7.9oz
  • Fabric is certified as Bluesign® approved

Troy Lee Designs Skyline Short Sleeve Jersey Checker, Heather Gray

Troy Lee Designs bestselger; suveren komfort og lett å ha på. Skyline-trøya er en teknisk trøye med komfortabel passform, laget i en nylig utviklet poly spandex-blanding. Med løs passform og mer nøytrale farger/grafikk, kan denne trøya fint brukes av all slags type syklister. Praktisk lomme på venstre side bak med reflekterende TLD-logo og med integrert pussefille for sportsbriller/goggles.
319044902-319044905

Troy Lee Designs Skyline Shorts, Sangria

Troy Lee Designs sin bestselgende mtb-shorts noensinne. Skyline danker ut konkurrentene med sin mange egenskaper hver eneste gang, og det er ikke uten grunn at det er denne modellen som har lagt lista for overlegen funksjonalitet og kvalitet.

TLD har virkelig rendyrket Skyline og produsert en short som imøtekommer kravene til funksjonalitet og ytelse hos selv den mest avanserte rytteren. Nedtonet grafisk design gjør shortsen passende for alle slags typer syklister. Skyline kommer også i en superlett shell-versjon samt en variant med Made in Italy TMF-polstret linning, noe som gjør denne shortsen intet mindre enn imponerende.

238003412-238003415