• Surly Disc Trucker 700c, Bituminous Gray - slideshow 1
  • Surly Disc Trucker 700c, Bituminous Gray - slideshow 2
  • Surly Disc Trucker 700c, Bituminous Gray - slideshow 3

Surly Disc Trucker 700c, Bituminous Gray

Varenummer: BK3115-BK3119
Lagerbeholdning:

Er du ute etter en rask og manøvrerbar pendlersykkel eller en pålitelig og utholden eventyrer som du kan mate mil etter mil på? Surly Disc Trucker er en renraset drop bar touringsykkel egnet til å reise hvor som helst i verden, og som ruller raskt på de aller fleste grus- og asfaltveier.

Surly Disc Trucker har de samme egenskapene som en vanlig Long Haul Trucker, men er utstyrt med skivebrems for økt pålitelighet for de som f.eks pendler daglig eller er ute på transkontinentale ekspedisjoner med sykkel. Surly Disc Trucker er rett og slett designet for å holde distansen ut.

En rekke ulike alternativer for montering av bagasjebærere gjør det mulig å frakte en haug med ting og tang. Ramme med lav bottom bracket og langt chainstay gjør sykkelen stabil og komfortabel å sykle på, kilometer etter kilometer, med plass til skjermer og eventuelt større dekk for de som ønsker det.

For fullstendige spesifikasjoner, info, geo og omtaler, klikk her


SPESIFIKASJONER

  • 100% 4130 chromoly steel frame and fork; main triangle double-butted, ED coated for increased life expectancy
  • Upper bosses and dropout eyelets for racks front and rear, fender eyelets, pump peg, spare spoke carrier, and three sets of water bottle cage mounts
  • Chainring clearance max: 42/53t double, 38/52/56t triple
  • 51mm IS disc mounts, designed to be used with 160mm rotors only
  • Clears 700c x 42mm tire with fenders, 45mm without
  • Rear brake mounting between seat stay and chain stay for zero interference with fenders or racks
  • 700c sizes 56–64cm

Surly Disc Trucker 700c, Black

The Disc Trucker shares the same great features as the standard Long Haul Trucker with the addition of disc brakes, to provide dependability on the daily commute or trans-continental excursion. It?s designed to go the distance, and the rack mounts enable it to haul a bunch of stuff. The frame features a low bottom bracket and long chainstays for comfort and stability, with ample tire clearance for larger tires and room for fenders.
BK3105-Bk3106

Surly Disc Trucker Bike 700c, Hi-Viz Black

Surly Disc Trucker har de samme egenskapene som en vanlig Long Haul Trucker, men er utstyrt med skivebrems for økt pålitelighet for daglig pendling eller transkontinentale ekspedisjoner. Sykkelen er rett og slett designet for å holde distansen ut. En rekke ulike alternativer for montering av bagasjebærere gjør det mulig å trekke en haug med ting og tang. Ramme med lav bottom bracket og langt chainstay gjør sykkelen stabil og komfortabel å sykle på, kilometer etter kilometer, med plass til skjermer og eventuelt større dekk for de som ønsker det.
BK3105-BK3109