SPY + Gatebil = Sant

Endelig er den her! Årets Limited Edition Gatebil-brille fra SPY er ikke uventet en snasen sak.

At SPY elsker all actionsport, og spesielt drifting, har de aller fleste fått med seg. Som Gatebils offisielle samarbeidspartner har SPY nå laget nok en Limited Edition Gatebil-solbrille som kommer for salg under høstens Gatebil-treff på Rudskogen 24.-26. august.  

Velkjent design
Gatebils offisielle signatursolbrille kommer denne gangen i form av den populære Montana-modellen, en mellomstor solbrille med tøff front og stengre festet med litt bredere hengsler. Solbrillen kommer med 6-base polycarbonate ARC®-linser med 100% UV-beskyttelse og farge- og kontrastforsterkende Happy Lens, samt pussepose med eget Gatebil-design. 

Klassisk fargekombo
Selve brillen er i sort høyglans med mørke linser, Gatebil-gul SPY-logo på begge stengre og Gatebil sin egen offisielle logo på innsiden. 


  • Happy Lens™ enhances color and contrast, increases clarity, and improves mood and alertness
  • Available with Trident™ polarization that eliminates reflective light
  • Constructed from virtually indestructible Grilamid®
  • 6-base polycarbonate ARC® lenses
  • High-quality pin hinges
  • 100% UV protection reduces eye fatigue and long-term sun damage
  • Frames measures a medium 54-16-140

Sorter etter:

SPY Montana Black, Happy Gray Green Polar/Blue Spectra

Montana-modellen er en mellomstor solbrille med tøff front og stengre som er festet med litt bredere og solide hengsler. Solbrillen kommer med 6-base polycarbonate ARC®-linser med 100% UV-beskyttelse og farge- og kontrastforsterkende Happy Lens, denne utgaven har også polariserte linser som demper gjenskinn i blanke overflater som f.eks vann, is, snø eller asfalt.
673407038486

SPY Montana Soft Matte Black, Happy Gray/Green

Montana-modellen er en mellomstor solbrille med tøff front og stengre som er festet med litt bredere og solide hengsler. Solbrillen kommer med 6-base polycarbonate ARC®-linser med 100% UV-beskyttelse og farge- og kontrastforsterkende Happy Lens.
673407973863