Spawn Cycles Yama Jama 20, Neon Green

Varenummer: EUCBYJ201902NG
Lagerbeholdning:

Dette er etter vår mening en av de beste og råeste 20 tommers barnesyklene med dempergaffel som finnes på markedet akkurat nå. Spawn Cycles sin Yama Jama-modell er spesielt laget for den nye generasjonen syklister som liker å sykle like stort terreng som de voksne, før de en gang har begynt på skolen.

Er barnet ditt klar for å ta spranget?

  • Yama Jama 20" er for øyeblikket tilgjengelig i fargene Blue, Neon Green.
  • Er du nysgjerrig på spesifikasjoner, geo osv. kan du klikke her
  • På lager i Norge og leveringsklar uten noen ekstra utgifter

Vi har selv sett 5-åringer flekke til både oppover, bortover og ikke minst nedover løypene i terrengsykkelens mekka, Squamish Canada, på sin høyt elskede Yama Jama. Da skjønner du også hvorfor slike sykler finnes. Nøkkelord: 6061-T6 alloy ramme med hydroformet, dobbeltstøpt rør, semi-integrert overrør, unikt støpt BB-shell/yoke for ekstra stivhet, ISCG-05 tabs og til med mulighet for internt kabelføring for heve-senke setepinne (!). 

Det mest imponerend er kanskje Brood Bike Co. Eldorado-gaffelen med lower i karbonfiber, utbyttbar replaceable cartridge med rubber bladder, lockout, 15mm through axle og 80mm vandring. Med en slik utstyrsliste kunne ikke Spawn Cycles være gnien på resten heller: Brood Bike Co. Styx 130mm krank med SRAM pattern direct mount interface,  Brood 30t narrow wide alloy chainwheel, SRAM GX derailleur, 11-36T 10 speed SRAM kassett og Tektro Auriga hydraulic discs.


*STØRRELSESANBEFALING

MODELL CA. ALDER MIN. HØYDE MIN. INSEAM MAX. INSEAM VEKT
Yama Jama 20 5 + 109.22 cm 48.26 cm 60.96 cm ca. 9.7
Yama Jama 24 8 + 121.92 cm 55.88 cm 71.12 cm ca. 11 kg
Yama Jama 26 10 + 134.62 cm 60.96 cm 72.6 cm ca. 

*Merk at størrelsesanbefaling og sykkelkontroll også avhenger av barnets sykkelferdigheter.

Spawn Cycles Yama Jama 20, Blue

Dette er etter vår mening en av de beste og råeste 20 tommers barnesyklene med dempergaffel som finnes på markedet akkurat nå. Spawn Cycles sin Yama Jama-modell er spesielt laget for den nye generasjonen syklister som liker å sykle like stort terreng som de voksne, før de en gang har begynt på skolen.
EUCBYJ201902BL

Troy Lee Designs YOUTH A1 MIPS Classic Grey/Gold

Hvorfor skal kiddoen din ha dårligere hjelm enn deg selv? Troy Lee Designs vet at også den yngre garde kan dra på, og tar sikkerhet på alvor også for denne aldersgruppen med MIPS-teknologi som i følge tester skal gi fire ganger så god beskyttelse ved sammenstøt.

Passer til yngre syklister og syklister med mindre hodeomkrets fra 48 cm til 53 cm.

169111000

Troy Lee Designs YOUTH Sprint Pant, Flo Yellow

Med utgangspunkt i Troy Lee Designs mangeårige erfaringer med downhill og BMX-racing på toppnivå, er YOUTH Sprint-settet laget med akkurat de samme innovative materialene og med de samme tekniske og funksjonelle egenskapene som du finner i klærne for de voksne. For 2019 har Youth Sprint med sine ledende egenskaper klasset seg enda et hakk opp.

Sprint-buksen er laget i slitesterkt, lett og fleksibelt materiale som gir god bevegelsesfrihet og komfort når du sykler. Re-designet kneparti med slankere profil gir bedre bevegelsesfrihet når du tråkket i høy fart, mens forbedret bakpanel i mesh gir optimal komfort og økt ventilasjon.

Design og passform holder buksen unna kjedet, mens forsterket ankelparti på høyre bein gir bedre vern mot slitasje fra kjedet. Buksens passform er utformet med tanke på å kunne ha beskyttelse under, uten at dette skal påvirke verken komfort eller nødvendig bevegelsesfrihet som skal til for å kunne holde et jevnt og raskt tråkk uten å bli hemmet.

224003002-224003006