Sorter etter:
Tilbud

Jones Snowboards 2016 WMNS Hovercraft

Veil. pris: 5.999 NOK.

Med blant annet topsheet i bambustre med brennmerket no-ink logo-grafikk, er dette et smykke av et brett. Men damenes Hovercraft-utgave kan selvsagt mer enn bare å se pent ut. Brettet er ideelt for slashing i pudder, cruise rundt på skjær i høy fart eller kjøre slalom mellom trærne. Dette brettet er rett og slett en puddersøkende missil for kjørere på jakt etter urørt snø.

Hovercraften vil oppleves som et lekent og raskt freeride-brett, og er et av våre foretrukne favorittbrett. Kjørere verden over sverger til Hovercrafts raske manøvreringsegenskaper og evne til å takle alt fra pudder til papp. Brettets blunt nose og directional rocker gir superb flyt i pudderfluffen, mens pint-sized dimensjoner gjør brettet raskt og manøvrerbart om terrenget skulle tetne til. 3D-base beveling på sidekantene sørger for at du ikke graver deg fast når det er pakket og forholdene ikke akkurat er episke.

SJ160260-148-SJ160261-152
Tilbud

Jones Snowboards 2017 WMNS Hovercraft

Veil. pris: 5.999 NOK.

Damenes utgave av Hovercraften er et all mountain-brett som carver like bra i pakket snø som det flyter i puddersnøen, og som kan mer enn bare å se pent ut. Brettet er ideelt for slashing i pudder, cruise rundt på skjær i høy fart eller kjøre slalom mellom trærne. Dette brettet er rett og slett en puddersøkende missil for kjørere på jakt etter urørt snø. Hovercraften vil oppleves som et lekent og raskt freeride-brett, og er et av våre foretrukne favorittbrett. Kjørere verden over sverger til Hovercrafts raske manøvreringsegenskaper og evne til å takle alt fra pudder til papp.

Nytt i 2017 er Spoon 4.0 Nose og Speed Channel tail. Kantene på Spoon nose og tail er faset opp for enda bedre flyteevne, smooth svingbevegelse og redusert lagg. Mellom de forhøyede tail kantene er det konkav kanal lik på surfebrett for forbedret gli

SJ170266-146-SJ170267-150

Jones Snowboards 2018 Lonewolf

Lone Wolf er et ideelt brett for carving, pudder og freeride i åpent terreng. Brettet er en slagkraftig swallowtail, designet av den legendariske surfebrett-designeren Chris Christenson og snowboardlegenden Jeremy Jones. Lone Wolf har lang sidecut og er bygget for de store buene i stort terreng, med en miks av sjelen til et pudderbrett og hjertet til et Super-G racingbrett.

SPOON 3.0 base contours og Directional Rocker-profil gir Lone Wolf seriøse pudderegenskaper, mens smalt midtparti, long sidecut og camber underfoot gjør brettet til en månerakett for aggressiv og hardpakka carving. Triple density Bamboo Surf-trekjerne med bamboo stringers posisjonert i lommer på sidecuten, gir bedre respons og kraft i svingene.

SJ180141-SJ180142

Jones Snowboards 2018 WMNS Dream Catcher

Ingenting er vel bedre enn å få første spor i urørt snø. Dream Catcher er Jones Snowboards nye allmountain damebrett og en leken utfordrer ment for å snappe de ferske drømmesporene rett foran fjeset på de andre. No friends on a powder day.

Brettet er ideelt for All-Mountain Freeriding og Freestyle med directional freeride shape og ettergivende flex. Dream Catcher er stabil og innbyr til mer selvsikker kjøring, samtidig som det er lekent i all slags terreng. Directional rocker profil og Spoon 1.0 base gir episk flyt i pudder, mens camber underfoot og Traction Tech gir fantastisk kantgrep når forholdene drar seg til. Kantene på Spoon nose og tail er faset opp for bedre flyt i svingene og redusert kast i tailen. Dream Catcher har ECO-plast topsheet for ytterligere miljøvennlig og bærekraftig profil.​

SJ180267-SJ180269

Jones Snowboards 2018 WMNS Flagship

Det er ikke uten grunn at Jones Snowboards Flagship har fått navnet sitt. Legenden selv, Jeremy Jones, har brukt de siste 20 årene på å perfeksjonere alle detaljene på dette brettet, som opp gjennom årene også har vunnet flere kåringer.

Flagshipen er for de som liker et raskt og stabilt brett for kjøring i pudder, men som også setter pris på kontante svingegenskaper om forholdene skulle dra seg til. År etter år trekkes Flagshipen fram som et av de foretrukne freeride-brettene av de som virkelig kan brett.

I 2017 fikk brettet en overhaling med bruk av nye materialer og finjustering av shape, blant annet Power V Basalt stringers for økt torsjonsstivhet, Spoon 3.0 Nose og Tail for oppsiktsvekkende glid og flyteevne. Topsheet i tre har blitt byttet ut med Flax Fiberglass for å underbygge Jones Snowboards bærekraftige miljøprofil, i tillegg til forbedret Mellow Magne-traction for ytterligere kantgrep når det er hardpakka snø.

SJ180248-SJ180252

Jones Snowboards 2019 Mind Expander

Glem alt du vet om snowboard og utvid horisonten din med Jones Snowboards Mind Expander, en alternativ all-mountain shredder, ideel for kreativ freeriding og freestyle. Dette er brettet som ønsker å slashe alt av terreng som måtte ligge innenfor rekkevidde og som skaper følelser i deg som du ikke engang ante du var i stand til å føle. Før nå.

Surfe-shaper og legendariske Chris Christenson snowboardlegenden Jeremy Jones har designet dette brettet for kreative kjørere som velger linjer som mikser freestyle, freeride og surfing. Mind Expanders Surf Rocker-profil gir ubeskrivelig leken flyt i pudder, har SPOON 3.0 base-konturer og hybrid directional shape. Blunted nose, ful size tail og stram sidecut gir Mind Expander manøvreringsevnen til et directional brett, blandet med freestyleegenskapene til et directional twin-brett. For å eliminere vibrasjon og smoothe kjøring i røff snø, har Jones i 2019 lagt til Web Fused Carbon nose.

SJ190146-SJ190149

Jones Snowboards 2019 Mountain Surfer, 142 cm

Keen på å prøve surfing i snø og kjenne følelsen av nesten vektløs flyteevne oppå snøen, mens pudderføyka rundt deg lager myke fluff-fluff-lyder hver eneste gang du svinger? Mer moro enn Jones Mountain Surfer skal du lete lenge etter! Jones Snowboards har tatt snøsurfing til et helt nytt nivå med sin nye snøsurfer, det perfekte våpenet for bindingsløs puddersurfing og utforsking av urørt pudder på jordet bak hytta eller villpudder høyt til fjells.

Brettet er håndformet og utviklet av Jeremy Jones og Chris Christenson, begge legender innen henholdsvis villmarksbrettkjøring og surfing. Jones har gjort helt om på designet av Mountain Surfer ved bruk av nye materialer og 3D konturer som benytter seg av de samme hydrodynamiske prinsippene som Christenson bruker når han designer surfebrett.

Brettets komplekse konturer inkluderer Spoon-nese for flyt, 3D center skrog for økt gli og 3D trappede kanter for presisjon i svingene. Mountain Surfer har sintered p-tex base og trekjerne, men ingen metallkanter for å gi optimal flyteevne eller bindingsfester for den ultimate surfeopplevelsen. Mountain Surferen har antiskli-dekk og leash slik at du kan stå støtt med godt feste og beinstilling selv om du snurrer rundt. Kommer i lengde 142 cm.

SJ190100
Nyhet

Jones Snowboards 2019 WMNS Mind Expander

Du vet brettet er bra når damene på kontoret krangler om hvem som skal få ta det med seg hjem når helgen nærmer seg. Mind Expander WMNS er ny for 18/19-sesongen, og er som herrebrettet et alternativt all-mountain brett laget for å slashe all slags type terreng som måtte være innenfor rekkevidde.

Brettet er utviklet gjennom et samarbeid mellom surf shaper-legenden Chris Christenson og snowboardlegenden og sjefen sjøl, Jeremy Jones, spesielt med tanke på den kreative kjøreren som drar linjer mellom freestyle, freeride og surfing. Brettet har Christensons surf rocker-profil som sørger for sinnsykt leken pudderflyt, SPOON 3.0 base-konturer og hybrid directional shape. Blunted nose, avkantet, men full size tail og stram sidecut gir manøvreringsegenskapene til et directional brett med freestyleegenskapene til et directional twin-brett. Brettet har Bamboo Surf Core som gir kraftig kantrespons og Web Fused Carbon nose for å eliminere vibrasjon og smoothe kjøring i røff snø.

SJ190212-SJ190212
Tilbud

Jones Snowboards Discovery Snowboard

Veil. pris: 3.999 NOK.

En seriøst shredde-planke for mindre kjørere eller juniorer, ideelt for freestyle, freeride, pudder, you name it. Discovery er Jones Snowboards freeride-brett for juniorer eller voksne i litt mindre utgaver, men som ønsker å utforske nytt terreng med den største selvsikkerhet.

Ulikt de fleste andre twin tipp-brett for unge, fronter Discovery en påvist directional shape som gir ekte freeride-egenskaper for mindre kjørere. Discovery har Spoon 1.0 Nose og Tail. Kantene på Spoon-nesen og tail er faset opp for å forbedre svingflyt og redusere kast. Tekniske egenskaper som Progressive Sidecut gir kontant svingevne, mens Blunt Nose og Directional Rocker-profil lar kjørere i ulike størrelser cruise helt til dagen uungåelig tar slutt.

SJ170186-145-