• Ride Concepts WMNS Hellion Elite Flat Black/White - slideshow 1
 • Ride Concepts WMNS Hellion Elite Flat Black/White - slideshow 2
 • Ride Concepts WMNS Hellion Elite Flat Black/White - slideshow 3
 • Ride Concepts WMNS Hellion Elite Flat Black/White - slideshow 4

Ride Concepts WMNS Hellion Elite Flat Black/White

Varenummer: 2446-530-060-2446-590-090
Lagerbeholdning:

Ride Concepts sin helt nye modell Hellion Elite bygger på den allerede populære modellen Hellion, men er utstyrt med den råeste og mest følsomme DST 4.0 Max Grip-sålen og kommer også som egen damemodell, spesielt tilpasset smalere føtter. Dette er sykkelskoen for alle som er ute etter optimal pedalkontakt, uansett forhold. Materiale i værbestandig og slitesterk mikrofiber med anti-bakteriell mesh-linning gjør ikke bare skoen lettere og mer komfortabel, det øker også skoens pustevne. Hellion Elite er også utstyr med D3O High Impact Zone Insole-teknologi for maks beskyttelse av føttene dine.

THE NO COMPROMISE, LIGHTWEIGHT, ALL MOUNTAIN WOMEN’S FLAT PEDAL SHOE.

Using our softest rubber compound DST 4.0 MAX GRIP, and a women’s specific fit and flex, Hellion Elite is the go-to for the utmost connection to the pedal, regardless of conditions.

DST 4 MAX GRIP


SPESIFIKASJONER

 • Rubber Kinetics | DST 4.0 MAX GRIP Rubber Outsole
 • Women’s specific fit and flex for tailored performance and comfort
 • Anti-abrasion toe and heel protection
 • Microfiber synthetic upper is abrasion and weather resistant
 • Anti-bacterial mesh lining controls odor
 • D3O High Impact Zone Insole Technology
 • Fully gusseted tongue prohibits intake of dirt and debris
 • Elastic lace tuck to keep laces secure
 • EVA midsole provides support and shock absorption

TEKNISKE EGENSKAPER

 • Weight: 365g (Women’s 8)
 • Material: Synthetic, Rubber

Ride Concepts WMNS Coaster Black/Gold

Av og til trenger selv den mest ivrige syklisten en pause, og da er det digg å kunne bytte til noen litt mer komfortable sko. Ride Concepts Coaster er en perfekt after ride-sykkelsandal med komfortabelt EVA-skum, slik at føttene dine får en etterlengtet pause og gjør seg klar for neste tur.
2263-550-070-2263-590-090

Ride Concepts WMNS Hellion Flat, Dark Purple/Purple

Lettere, raskere og sterkere. Hellion Womens sykkelsko for flate pedaler er robust og Ride Concepts sin letteste stisykkelsko som tåler mye vær og vind. D3O i sålen og DST 6.0 High Grip gummisåle for godt feste og god slitestyrke. Forsterket tåboks som beskytter foten mot slag.
2259-510-050-2259-610-100

Ride Concepts WMNS Livewire Flat, Black/Purple

Dameutgaven av Livewire er en sykkelsko for flate pedaler, og som passer til all slags type sykling, enten du sykler lange stiturer i høyfjellet, heisbasert sykling, enduro eller koser deg på lokale singletracks og flytstier. Sykkelskoene er av ypperste kvalitet, med konstruksjon spesielt tilpasset smalere dameføtter.
2245-530-060-2245-590-090

Ride Concepts WMNS Livewire, Charcoal/Blue

Livewire-damemodell er en sykkelsko spesifikt designet for å passe formen til dameføtter, med tilpasset stivhet for akkurat riktig fleks på pedalen. Rubber Kinetics DST 6.0 HIGH GRIP-gummi for optimal kombinasjon av grep og slitestyrke, syntetisk overdel med pustende anti-abrasion mesh og spesialstøpt tå- og helbeskyttelse. Støttende mellomsåle med EVA sørger for effektivitet i tråkket, mens støtdempende D3O innersåle gir ekstra komfort og beskyttelse uansett type sykling.
2244-530-060-2244-590-090

Ride Concepts WMNS Traverse Clipless, Black/Gold

Med design spesielt tilpasset dameføtter, er Traverse-modellen et allsidig verktøy for alle som ønsker effektiv kraftoverføring til klikkpedalene, uansett type sykling. Traverse sørger for kontant overføring i tråkket og samme sikkerhet som hvilken som helst annen klikksko, og er behørlig testet også under World Cup-forhold. Værbestanding, men pustende materiale med D3O-beskyttelse.
2351-530-060-2351-590-090

Ride Concepts WMNS Traverse Clipless, Teal/Lime

Med design spesielt tilpasset dameføtter, er Traverse-modellen et allsidig verktøy for alle som ønsker effektiv kraftoverføring til klikkpedalene, uansett type sykling. Traverse sørger for kontant overføring i tråkket og samme sikkerhet som hvilken som helst annen klikksko, og er behørlig testet også under World Cup-forhold. Værbestanding, men pustende materiale med D3O-beskyttelse.
2350-540-065-2350-570-080

Ride Concepts WMNS Wildcat Flat, Navy/Teal

All-Terrain Mountain-skoen Wildcat for flate pedaler tilbyr plenty med grep, støtte og suveren beskyttelse, også som damemodell. Med litt bedre ankelstøtte har Wildcat-modellen de samme egenskapene som Livewire-modellen, og er en favoritt blant Ride Concepts egne teamkjørere som Kyle Strait og Sam Pilgrim. Allsidig, slitesterk og stilig sko med D3O i såle og DST 6.0 High Grip gummisåle.
2252-530-060-2252-610-100