Pre-Sale Mondraker 2021

Forhåndsbestill sykkel fra Mondraker Bikes innen 28. august og få 10% rabatt, med levering mars 2020.

Gira på fulldempet elsykkel, downhillsykkel eller fet racingmaskin? Mondraker Bikes lanserer fremover de nyeste 2021-modellene på rekke og rad. Du kan nå forhåndsbestille med levering i mars og 10% rabatt.
 
Hjerte for racing
Mondraker Bikes forbindes kanskje først og fremst med racing. Kanskje ikke så rart ettersom de var først ute med sin Forward Geometry og lower, longer, slacker-konsept som satte standarden for resten av sykkelbransjen.
– Mondrakers nye Podium blir verdens letteste, serieproduserte XC-ramme. De kommer også med alu-versjon av populære Superfoxy som leveres med Rockshox ZEB eller Fox 38 gaffel, forteller merkeansvarlig Lars Mathias Stoltenberg.

El-sykler for store og små
I tillegg til racing-segmentet, fortsetter Mondraker fokuset på fulldempede el-sykler, og lanserer blant annet en helt egen el-sykkellinje for barn.
– Dusk-modellen kommer med ny og bedre motor fra Shimano, men fortsetter med samme rammekonstruksjon og 150mm vandring. Alu-utgaven av Crafty blir oppgradert med Fox 38-gaffel som gir bedre stivhet og mer presis styring i røft terreng, mens Thundra og Prime-modellene i «urban-utgave» er perfekt for pendlere og grusveier i marka. I tillegg er det Öhlins demperspec. på flere av modellene.
 
Ta kontakt med din nærmeste Mondraker-forhandler innen 28. august for mer info om Mondraker Bikes og forhåndsbestilling, eller send oss en henvendelse på kundeservice@BCsport.no for hjelp til å finne din nærmeste Mondraker-forhandler.