Du så ham kanskje hoppe under Nitro Circus på Telenor Arena. Det ingen visste, ikke engang han selv, var at den norske freestyle motocrosskjøreren Oliver Lie hadde brukket leggen.

Da Nitro Circus besøkte Oslo og Telenor Arena tidligere i vinter med noen av verdens beste actionsportsstjerner, som for eksempel legendariske Travis Pastrana, var SPY-teamrider Oliver Lie eneste norske FMX-utøver i ilden. 

Les også: Nordmann i Nitro Circus

Brakk bein
- Etter et veldig langt førstehopp, brakk jeg ankelen, men på det tidspunktet visste jeg ikke at det var brudd, forteller Lie. Han gjennomførte derfor treningsdelen til tross for smerter. Dermed fikk han ikke kjørt så bra som han selv ønsket, men fullførte halvparten av selve showet før smertene tok overhånd og det rett og slett ble for farlig å utføre hopp og triks.

Trener hos Villa
Etter en oppkjøring preget av kyssesyke og nevnte brudd, er heldigvis Oliver tilbake på FMX-sykkelen og skal gjennomføre en rekke FMX-show hjemme i Norge. For tiden har han tilbrakt fire uker i Spania og tjuvstartet treningssesongen hjemme hos tidligere FMX-proff Andrè Villa i hans private FMX-anlegg i Torrevieja. 

Følge Oliver Lie på instagram @oliverliie eller på facebook/oliverliefreestyle

Foto: Christian Berg