• Karakoram WMNS Prime X + Split Interface og Flex Lock, str. 6-8 (36-39) - slideshow 1

Karakoram WMNS Prime X + Split Interface og Flex Lock, str. 6-8 (36-39)

Varenummer: 50071G-1
Lagerbeholdning:

Prime X splitboard-binding tar Prime-systemet til neste nivå for damer som ønsker seg en lettere modell og med stivere chassis enn f.eks WMNS SL-modellen. Tå-stand i 7075-T6 aluminum gir økt flex under føttene for å dempe ujevne forhold og redusere tretthet i føttene. Prime X setter en ny standard for backcountry snowboarders og gjør det mulig å bevege seg lettere, raskere og kjøre hardere.

SPESIFIKASJONER

  • Vekt: 650 gram
  • Stivhet Chassis 7/10
  • Stivhet Highback 8/10

Choose Binding Size 6-8 MEN (ca. 38-40.5)

Karakoram WMNS PRIME Connect + Splitboard Interface

En av de beste All-Mountain dame-bindingene til splitboard på markedet til en overkommelig pris. Karakorams mykeste Air Flow High Backs med medium flex. Gir umiddelbar respons til å surfe nedover og holde skjæret, eller navigere bratt i eksponert terreng uten å miste følelsen, kontroll eller flex.

Merk: Quiver Connectors følger ikke med.

50059H-1S-50059H-2S

Karakoram WMNS Prime SL + Split Interface og Flex-Lock

Skal du ha en lett, men stabil og sterk binding der turen opp er like viktig som turen ned, er det Karakorams SL-binding som er det klare valget. Damemodellen er intet unntak.

Prime SL WMNS er et veltestet og velutviklet backcountry-verktøy med høy ytelse. Bindingen er designet for å holde vekten på et minimum, men samtidig opprettholde splitboardets optimale kjøreegenskaper. Med Prime SL holder du farten på gå-turen oppover, mens du kan angripe hvillken som helst slags linje på vei ned igjen.

50060G-1-50060G-2