Jones Mountain Surf Parka Jacket

Pine Green

Produktnummer: JKMMTSGN
18240
Størrelser
5 799,00 NOKinkl. mva.
På hovedlager
Ikke på nettvarelagerIkke på verkstedlager

Jones Mountain Surf Parka er en fôret, komfortabel, lett og allsidig snowboard-/skijakke, laget i ekstra vannavvisende materiale med høy pusteevne og Primaloft BIO-isolasjon.

 

Jones Snowboards sin Outerwear-kolleksjon er splitter ny denne sesongen og et gledelig tilskudd og naturlig utvidelse av Jeremy Jones sin produksjon av anerkjente snowboard og splitboard.


 

Les alt om Mountain Surf Parka her

 

Mountain Surf Parka er en superkomfortabel snowboard-jakke som passer ypperlig til all slags hverdagseventyr. Jakka har løs passform og materiale i resirkulert polyester. Hetten er fòret og både den og paneler på ermene er i robust, slitesterkt 20K vannavvisende og pustende ripstop-materiale, ettersom disse områdene har en tendens til å bli ekstra våte. Jakke-torso er også i 20K vannavisende/pustende materiale, med temperaturregulende paneler i fireveis stretch.

 

Praktisk lomme for heiskort på høyre erme, kraftig borrelås for thight lukking rundt håndledd enten over eller under skihansker/votter, mulighet for lufting under armene (glidelås), to romslige brystlommer og frontlommer med glidelås, hette som kan strammes både i hals og bakkant for tett passform, innerlomme med glidelås og stretchlommer i mesh for oppbevaring av f. eks. lue eller goggles. Jakka har også snøskjørt og YKK-glidelåser.

 

Mountain Surf Parka fremstår som lett, selv om den er fôret med Primaloft BIO og liner i 100% resirkulert polyester. Dette gjør at du holder varmen selv på de kjølige morgenene mens du venter på første stolheis, samt når du drar fra bakken like før sola går ned. Mountain Surf Parka er med andre ord laget for å holder på varmen og puste, slik at du kan kjøre på og holde deg tørr og komfortabel hver eneste dag sesongen igjennom, både i snøvær og sol.