Jones WMNS Mind Expander Snowboard

Produktnummer: J23SNWWMXXX
Jones WMNS Mind Expander Snowboard Jones WMNS Mind Expander Snowboard Jones WMNS Mind Expander Snowboard
Størrelser
6 299,00 NOKInkl. mva
På hovedlager
Ikke på nettvarelagerIkke på verkstedlager

Dameutgaven av Jones Snowboards Mind Expander er som herremodellen et alternativt allmountainbrett for kreative freeride- og freestylekjørere som elsker å leke, spesielt i pudder.

 

Mind Expander snowboard er med sitt design og egenskaper med på å viske ut skillet mellom surfing på vannet og freestyle/freeride med snowboard, og det er bare å gjøre seg klar for en "mind blowing" opplevelse. Dette snowboardet er om mulig nemlig det mest lekne brettet du kan tenke deg.

 

Flex: 6

Med butt nese, full size tail, tight sidecut og 3D Contour Base 3.0 har brettet den livlige responsen til et directional-brett, kombinert med egenskapene til et all-mountain directional twin-brett. Nytt for 22/23 er Surf Camber profil som gir forbedret kanthold når snøforholdene varierer.

 

Stance er også flyttet 20mm forover for å gi bedre carving-egenskaper. For å beholde den lekne brettfølelsen har brettets Bamboo Surf Core V-profil, noe som gir mykere flex mellom føttene og gjør det lett å svinge. Stivere flex i tuppene holder nosen oppe.

 

Dameutgaven av Mind Expander har også Basalt Power Stringers for kantrespons, samt avrundede ABS Sidewalls i resirkulert materiale for ytterligere slitesterk topsheet og superrask Sintered 8000 base.

 

 

Les mer om Jones Snowboards WMNS Mind Expander her