Sorter etter:

Backcountry Access Float Cylinder Europe

Sylinder til Float 27 skredsekker. Luftpatronen er drivkraften og styrken bak BCAs Float-system. Når du drar i utløseren på luftputesystemet, aktiveres og utløses komprimert luft som sørger for å blåse opp airbagen i skredsekken din. BCA Float Cylinder Europe har manometer (apparat til å måle lufttrykket) og kan etterfylles i butikker som har riktig utstyr til å utføre dette. Forsikre deg alltid om at patronen er full og koblet til korrekt før du legger ut på tur. Vekt: 650 gram. 200 bar .
C1313FLA21010

Backcountry Access T2 Rescue-pakke

Komplett pakke med Tracker 2skredsøker, B-1 EXT-spade og STEALTH 270-søkestang.
C1312PAK11010

Backcountry Snow Study Kit, Orange

Alt utstyret du trenger for å sjekke snøprofilen, samlet i en praktisk, bærbar veske i slitesterkt materiale og med glidelås. Settet inneholder nyttig verktøy for den som ferdes i fjellet og i skredutsatt terreng; lupe, termometer, helningsmåler og snøkrystallkort. Vekt: 280 gram.
C1318SS14010

Jones Snowboards Higher Backpack 30L, Black/Red

Ideell sekk for lengre toppturer med snowboard, split eller ski. Blandene værforhold, klatreutstyr, klesskift, kamera, det er alltid en grunn til at en ønsker å ha med litt ekstra i sekken. Denne 30 liters sekken er perfekt når du trenger full pakke og ting som tar litt plass. Sekken er romslig på alle de riktige stedene, som f.eks en separat lomme for verktøy, dobbel hoftelomme, oppbevaringslomme for hjelm som kan gjemmes bort når hjelmen ikke er i bruk, glidelås på bakpanel for praktisk pakking og enkel tilgang. Praktisk og effektivt design, thermo-formet bakpanel og skulderstropper for komfortabel og ergonomisk passform. Forbedret midjefeste for bedre tilpasning for damer.
BJ170104