Merk: Alle sykler leveres delvis montert til privatkunder. Kunden må selv montere styre, fronthjul, sete og evt. pedaler (alle sykler untatt BMX leveres uten pedaler). På enkelte sykler må også gaffel monteres, enten pga. størrelse for forsendelse (fatbikes) eller for å unngå transportskade. Leveringstid må beregnes til minst 3 virkedager fra bestilling. Ønsker du å montere sykkelen selv, må du legge inn kommentar om dette ved bestilling. Utsendelsestid er da 1 virkedag etter bestilling for ordrer lagt før kl. 14.

Sorter etter:

DK Bikes Nano Balance Bike, Black

Da proffkjører og BMX-racingstjernen Caroline Buchanan skulle sette sin egen signaturmodell hos DK Bikes, valgte hun overraskende nok en barnesykkel og ikke en fet toppmodell slik racing-stjernene vanligvis pleier. Sympatiske Caroline Buchanan er nemlig ikke bare en av verdens beste kvinnelige BMX-racere og råtøff racer på banen, hun har også et brennende engasjement og stort hjerte for de aller yngste BMX-erne.

Resultatet er en tøff balansesykkel/sparkesykkel med lav stand over-høyde på rammen og komfortabelt og polstret sete, stem/headset fritt for rotete kabler, styre i aluminium og lettrullende alu-hjul med oppblåsbare dekk. Sykkelen passer perfekt for de aller yngste som ennå ikke helt mestrer sykling med pedaler - uansett om det er på BMX-banen eller hjemme i nabolaget. Balansesykkelen vil garantert etter hvert gjøre overgangen ti vanlig sykkel til en lek.

22995
Tilbud

First Bike, Street Blue

Veil. pris: 1199,-

Perfekt treningssykkel for barn i alderen 2-5 år for den første følelsen av balanse. First Bike utvikler barnets balanse på en naturlig måte og sørger senere for en stressfri overgang til sykkel med pedaler - uten bruk av støttehjul.

Sykkelen er laget i lettvekts glassfiberforsterket hardplastramme - perfekt for norske værforhold. Den verken fliser opp eller ruster slik som andre sykler i f. eks tre eller stål. Sykkelen kan tas i bruk fra tidlig alder, og gummisetet kan justeres ved hjelp av en enkel skruknott, slik at du raskt kan tilpasse sykkelen etter hvert som barnet vokser. Begrenset bevegelighet på styret hjelper barnet med å holde retningen, samtidig som det hindrer tverring og reduserer dermed risikoen for fall. Dette er en sykkel som tåler bruk og røffe værforhold, og som fremmer barnets sykkelferdigheter fra tidlig alder. First Bike Street-modellen har luftdekk som passer til urbane omgivelser med asfalt, betong, grus eller hardt jordunderlag. Leveres uten bremser (ekstrautstyr).

Leveres uten bremser (ekstrautstyr). Klistremerker/dekor følger med. Enkel montering. Leveres i deler pga. forsendelse.

L1002BL