Ny Troy Lee Designs-distributør

Fra våren 2017 utvider Brown Couch sitt sortiment med det anerkjente merket Troy Lee Designs.

Nytt BC-fjes

Vi ønsker Trond Dyrnes (42) fra Siggerud velkommen som ny salgsleder hos Brown Couch. Han skal ha hovedansvar for merkene 45NRTH, SPY, iSSi og TSG.

Hva er splitboard?

Glem konvertering til «støtteplanker» eller truger hengende på sekken. Ikke helt sikker på hva vi snakker om?

Velg rett goggles

Å velge rett alpinbrille eller linse er ikke alltid like enkelt i jungelen av forskjellige merker og begreper. Slik velger du din nye favoritt fra SPY.

Bluto DIY

Fatbike med demper har blitt en selvfølge fra produsentene. Men hva med oss som ikke vil tømme lommeboka for en ny sykkel?

Trendy med topptur

Ola Nordmann er lei av bare å kjøre i parken sammen med danskene: Nå er det toppturer som gjelder.

Happy Lens

SPY OPTIC skapte oppmerksomhet da de lanserte sin Happy-Lens teknologi - med en reklame som ikke helt falt i smak hos konservative amerikanere.

Ny rev i skogen

TSG er kanskje best kjent for hjelmer og beskyttelsesutstyr til BMX, skate og alpint, men nå kommer actionsportsmerket også med en splitter ny sykkelhjelm for enduro- og stisyklister. Si hallo til TSG Trailfox.

Kjørte med brukket bein

Du så ham kanskje hoppe under Nitro Circus på Telenor Arena. Det ingen visste, ikke engang han selv, var at den norske freestyle motocrosskjøreren Oliver Lie hadde brukket leggen.

Bikepacking-tips

Drømmer du om fantastiske overnattingsturer med sykkelen din? I følge pioner og ekspert Joe Newton er ikke bikepacking noe rakettforskning. Her er sykkelbloggerens beste bikepacking-tips.

Hvordan velge BMX?

Det er dessverre mange sykler der ute som ser ut som BMX og som blir solgt som BMX, men som ikke lever opp til minstekravene du bør kunne forventer av en BMX.

Klar for Nitro Circus

Når Nitro Circus-galskapen inntar Telenor Arena onsdag, er SPY-ambassadør og Oliver Lie den eneste norske utøveren FMX-utøveren som er med. Les mer om 23-åringen og vinn billetter til Nitro Circus!

Nyttig med NOTS

Som medlem i Norsk Organisasjon for Terrengsykling (NOTS) gir BCsport.no deg en rekke rabatter ved kjøp av sykkelutstyr. Men hva er egentlig NOTS, og hva gjør de?

Om BMX

En BMX kjennes igjen på sin særegne størrelse med små hjul, høyt styre, lave sete og ofte også pegs (fothvilere) som står ut ved hjulene og gjør det lettere å utføre triks.

Transition i tet

Nye Transition Patrol Carbon seiler opp som en av de hotteste terrengsyklene for 2016.

Tre skritt foran

Med den mest ekstreme vintersykkel-støvelen noensinne, bekrefter 45NRTH nok en gang at de er verdens ledende produsent når det kommer til vintersykling.