Nidecker WMNS Muon-W Bindings, Black

Black

Produktnummer: N22BNWMUWBK
Nidecker WMNS Muon-W Bindings, Black Black Nidecker WMNS Muon-W Bindings, Black Black Nidecker WMNS Muon-W Bindings, Black Black Nidecker WMNS Muon-W Bindings, Black Black Nidecker WMNS Muon-W Bindings, Black Black Nidecker WMNS Muon-W Bindings, Black Black
Størrelser
1 379,40 NOKInkl. mva
2 299,00 NOKOrdinær pris
Veil.: 2 299,00 NOK
På hovedlager
Ikke på nettvarelagerIkke på verkstedlager

Nidecker sin damebinding Muon-W er super-komfortabel, morsom å kjøre og gir ideell valuta for nybegynnere til middels tekniske kjørere som ønsker å forbedre ferdighetene sine og ha det gøy.

 

 

Muon-W drar fordelene av Nidecker sin nyeste passform-egenskaper, samtidig som den har en mer ettergivende platform for utvikling og progresjon. Med den mykeste flex-en i damenes linje, kjennes den umiddelbart komfortabel  å kjøre og biter deg ikke hvis du av og til skulle feile.

 

 

Konstruksjon med normal nylon baseplate og highback som er lett og robust, med asymmetrisk form som passer perfekt sammen med Nidecker sine egne snowboard-boots.

 

Bindingen har en god ankelstropp som er bred for å spre trykkpunktene over foten, laget i et slitesterkt materiale med massevis av padding. Nidecker har satt ankelstroppen sammen med deres Proton-Ratchet som gir super-effektiv stramming og som enkelt kan justeres for best mulig passform i løpet av få sekunder.


 

Sammen med nyskapningen Hexo Toecap, er dette en binding som prioriterer komfort og pålitelighet slik at du kan fokusere på kjøringa.