Nidecker Muon-X Snowboard Bindings Black

Black

Produktnummer: BNMMUXBK
Nidecker Muon-X Snowboard Bindings Black Black Nidecker Muon-X Snowboard Bindings Black Black Nidecker Muon-X Snowboard Bindings Black Black
Størrelser
Fra 1 379,40 NOKInkl. mva
2 299,00 NOKOrdinær pris
Veil.: 2 299,00 NOK
På hovedlager
Ikke på nettvarelagerIkke på verkstedlager

Nidecker sin Muon-X-snowboardbinding for herre er både for nybegynnere og middels avanserte kjørere som ønsker å forbedre seg, bli mer selvsikker og ha det gøy.

 

Dette er en binding med middels flex som sammen med Nideckers velkjente, asymmetriske design gir full valuta for pengene for kjørere som ønsker å steppe up gamet ytterligere. 

 

 

Bindingen har glass-filled nylon baseplate og highback som er laget spesielt med tanke på å passe Nidecker sine egne snowboard-boots som hånd i hanske. Massevis av heel-to-toe respons ved bruk av off-axis power gir mer effektiv overføring på kant, men holder likevel bindingen såpass etergivende i tilfelle teknikken ikke sitter helt perfekt.  

 

 

Den ekstra flex-en er også kjærkommen når du er klar for å øve på og finjustere grabs-ene dine. Solid ComfortFit ankle strap gir masse padding og kan enkelt justeres uten å måtte bruke verktøy. Ankelstroppen er kombinert med cutting-edge AuxTech® toe strap slik som på Nidecker sine high end-modeller, som på en smart måte ekspanderes rundt støvelen for maks støtte.

 

 

Begge stroppene er i lettvekts nylon Proton-Ratchets som er smoothe og til å stole på. Kort sagt er dette en binding som er komfortabel, allsidig med høy slitestyrke som du ikke kommer til å vokse fra med det første.