TLD WMNS Luxe Short Shell

Deep Fig XS

Varenr:261786001EAN: 887202306839
5898 5898
Størrelser
1 399,00 NOKinkl. mva.
-+
Ikke på hovedlager
På nettvarelager
Ikke på verkstedlager

Dette ble raskt en favoritt blant de rå sykkeldamene i Whistler og Squamish, Canada, da den ble lansert. Troy Lee Designs Luxe-shorts har latt seg inspirerer avYoga, med en superkomfortabel, men likevel funksjonell sykkelshorts som resultat. Passer til all slags type sykling og deg ønsker den mest behagelige sykkelshortsen som finnes.


Noen gang lurt på hvorfor ikke sykkelshortsene kan være like behagelige som yoga-pants? Med Luxe-shorts er det ingenting å lure på lenger. Shortsen er helt uten borrelåser eller knapper. Den brede, elastiske linningen gjør likevel at shortsen sitter godt, samtidig som den er behagelig akkurat som en yoga-pant.

 

Materiale er superkomfortabelt i myk stretch, shortsen har komfortabel passform, praktisk liten lomme med glidelå i rygglinning, samt sidelomme med glidelås på høyre lår. Strategisk plassert ventilasjonspanel, panelsydd bakparti som gir flatterende passform.

 

Damekolleksjonen til Troy Lee Designs er utviklet i samarbeid med egne, kvinnelige teamkjørere i tett samarbeid med tekniske designere. Sykkelklærne er rett og slett inspirert av kvinnelige syklister som vet å dra på. Troy Lee Designs er med andre ord et av få merker som tar damene på alvor når det kommer til sykkelklær for freeride, sti- og downhill, med en egen, bred damekolleksjon spesielt utviklet for damer. Dette er altså ikke bare en herremodell som er "pinked and shrinked".


SPESIFIKASJONER

  • 4-way stretch woven and relaxed cut
  • Upf 30+
  • Hold snug phone specific pocket
  • Self-fabric waist adjusters
  • Reflective heat transfers
  • Fabric is Bluesign® approved