Jones Flagship

167 cm

Produktnummer: SNMFLAXX1671EAN: 7640414099011
18546 18546 18546 18546
Størrelser
6 999,00 NOKinkl. mva.
-+
På hovedlager
Ikke på nettvarelagerIkke på verkstedlager

Jones Snowboards Flagship er for deg som liker et raskt og stabilt brett for kjøring i pudder, men som også setter pris på kontante svingegenskaper om forholdene skulle dra seg til.

 

Det er ikke uten grunn at Jones Snowboards Flagship har fått navnet sitt. Alle detaljene på dette brettet har opp gjennom årene blitt perfeksjonert av legenden selv, Jeremy Jones, og har vunnet flere tester og kåringer. Sesong etter sesong blir Flagship trukket fram som freeride-favoritt av de som virkelig kan brett.

 

Les alt om Jones Snowboards Flagship her

 

Brettet har directional rocker profil, Traction Tech 3.0 for usammenlignbart kantgrep i hard snø, 3D Contour Base 3.0 for den episke flyten i puddersnø, presisjon uansett om du shredder, går høyt eller kjører hurtig. Halepartiets utforming senker tailen i pudder slik at flyten blir bedre og brettet svinger raskere.

 

Engineered Veneer Topsheet, Flax/Basalt Power Stringers og Power Core gir økt torsjonsrespons og reduserer risting i brettet når underlaget er røft. Flagship har også Float Pack inserts som gir mulighet for super setback stance på de aller dypeste dagene.