Jones Re-Up Down Puffy Jacket, Black

Stealth Black

Produktnummer: JKMDWNBK
Jones Re-Up Down Puffy Jacket, Black Stealth Black
Størrelser
1 749,50 NOKInkl. mva
3 499,00 NOKOrdinær pris
Veil.: 3 499,00 NOK
På hovedlager
Ikke på nettvarelagerIkke på verkstedlager

Verdens første dunjakke i 100% resirkulerte materialer og 100% gjenbrukt dunfyll. Perfekt for toppturer, backcountry, som mellomlag eller for å holde på varmen hvor enn du måtte ferdes på fritida.

 

Jeremy Jones er kjent for sitt klima- og miljøengasjement og Jones Snowboards har hatt fokus på bærekraftig produksjon lenge før det i det hele tatt ble et internasjonalt tema. For ikke å måtte gå på akkord med egne verdier med tanke på bærekraft og ikke minst dyrevelferd, ble utviklingen av en egen dunjakke en skikkelig utfordring. Resultatet har blitt en dunjakke som både varmer kropp og sjel på en bærekraftig måte.  

 

Re-Up Down Puffy er nemlig en luftig og lett dunjakke med 750-dunfyll som kommer fra gjenbruk av dun fra blant annet gamle puter og dyner fra hotell-industrien. Ytterskallet er også i lettere vannavvisende og pustende, resirkulert materiale. Dette er altså rett og slett en dunjakke i grensesprengende, miljøvennlige materialer.

 

To sidelommer i front uten glidelås for enkel og rasj tilgang ved bruk som mellomlag, to innerlommer på hver side for oppbevaring av f. eks. hansker, luer o.l, samt innerlomme med glidelås på venstre side.

Jakka tar liten plass i sekken slik at du har ekstra varme tilgjengelig som mellomlag på turer hvor været fort kan bli krevende, eller den kan brukes som selvstendig jakke.