Jones Reup Down Jacket Hooded, Ash Blue

Ash Blue, Small

Produktnummer: J23JKMREUBU2S1EAN: 7630463444290
Jones Reup Down Jacket Hooded, Ash Blue Ash Blue, Small
1 799,50 NOKInkl. mva
3 599,00 NOKOrdinær pris
Veil.: 3 599,00 NOK
-+
På hovedlager
Ikke på nettvarelagerIkke på verkstedlager

Verdens første dunjakke laget av 100% resirkulert materiale og 100% gjenbruk av 750-dunfyll, perfekt som mellomlag på tur eller til hverdagsbruk.

 

 

Jones Snowboards nyeste utgave av Re-Up Down Hoodie er en go-to jakke når temperaturene faller og lufta blir fylt av snøfjon. Jakken har de samme egenskapene som Jones Snowboards sin Re-Up Down Puffy, men altså med hette for ytterligere funksjonalitet til bruk under eller over hjelm. For plassbesparelse i sekken kan hetta stappes inn i den interne brystlomma som lukkes med glidelås.

 

 

I tråd med Jeremy Jones, mannen bak Jones Snowboards, miljøengasjement og fokus på bærekraft, har jakken 100% resirkulert 750-fill down fra blant annet gamle hotelldyner og vannavvisende 100% resirkulert yttermateriale. Dette er rett og slett en av ytterst få jakker på markedet på verdensbasis med resirkulert dun av ypperste kvalitet.

 

 

Bruk Re-Up Down Hoodie alene, eller under en skalljakke for ytterligere varme som mellomlag, enten på fjellet eller hjemme i byen, med god samvittighet.