Troy Lee Designs Wmns Mischief Short

Shell, Black MD

Produktnummer: 260786073EAN: 887202338243
Troy Lee Designs Wmns Mischief Short Shell, Black MD Troy Lee Designs Wmns Mischief Short Shell, Black MD
Størrelser
1 299,00 NOKinkl. mva.
-+
Ikke på hovedlager
På nettvarelager (Shipping to Norway only)Ikke på verkstedlager

Mischief shorts er en superlett og komfortabel sykkelshorts for damer i 4-veis stretchmateriale som passer til alle typer sykling, spesielt freeride, sti- og endurosykling hvor det legges vekt på både funksjonalitet og komfort.


Shortsen har egen lomme for sikker oppbevaring av telefon, reflective heat transer, formsydde paneler bak slik at shortsen både er slitesterk og gir fin passform, samt midje som kan justeres med strategisk plasserte borrelåser på hver side. Disse dras bakover istedet for forover, slik justeringen sitter bedre når du beveger deg.


Shell betyr at shortsen har avtagbar innershorts med padding i utsatte områder, slik at du kan velge å sykle med eller uten padding. Materialet er superlett, tørker fort og har solbeskyttelse UPF 30+.


Mischief-modellen finnes både som shorts og trøye med 3/4 ermer i en rekke ulike fargevarianter.


Damekolleksjonen til Troy Lee Designs er utviklet i samarbeid med egne, kvinnelige teamkjørere i tett samarbeid med tekniske designere. Sykkelklærne er rett og slett inspirert av kvinnelige syklister som vet å dra på. Troy Lee Designs er med andre ord et av få merker som tar damene på alvor når det kommer til sykkelklær for freeride, sti- og downhill, med en egen, bred damekolleksjon spesielt utviklet for damer. Dette er altså ikke bare en herremodell som er "pinked and shrinked".


SPESIFIKASJONER

  • 4-way stretch woven and relaxed cut
  • Upf 30+
  • Hold snug phone specific pocket
  • Self-fabric waist adjusters
  • Reflective heat transfers
  • Liner not included
  • Fabric is Bluesign® approved