Troy Lee Designs WMNS Lilium Shorts

Emerald

Produktnummer: 25778602
Troy Lee Designs WMNS Lilium Shorts Emerald Troy Lee Designs WMNS Lilium Shorts Emerald
Størrelser
1 499,00 NOKinkl. mva.
Ikke på hovedlager
På nettvarelager (Shipping to Norway only)Ikke på verkstedlager

Med sin behagelige passform og superlett, miljøsertifisert materiale i 4-veis stretch, passer Troy Lee Designs sin Lilium-dameshorts til all slags type sykling.


Shortsen har tynt og lett materiale som tørker fort, komfortabel passform og hele tre, strategisk plasserte lommer med glidelås. To lommer i front, en lomme på bakside lår. Gylf med trykknapp og glidelås, borrelås-justeringer av midje på begge sider, samt anti-skli silikon i rygglinning. Panelsydd passform bak gjør at shortsen sitter fint. Strategisk plasserte perforeringer gir god ventilasjon når det er nødvendig.


Damekolleksjonen til Troy Lee Designs er utviklet i samarbeid med egne, kvinnelige teamkjørere i tett samarbeid med tekniske designere. Sykkelklærne er rett og slett inspirert av kvinnelige syklister som vet å dra på. Troy Lee Designs er med andre ord et av få merker som tar damene på alvor når det kommer til sykkelklær for freeride, sti- og downhill, med en egen, bred damekolleksjon spesielt utviklet for damer. Dette er altså ikke bare en herremodell som er "pinked and shrinked".


SPESIFIKASJONER

  • 4-way stretch woven
  • Upf 30+
  • Hold snug phone specific pocket
  • Self-fabric waist adjusters
  • Reflective heat transfers
  • Fabric is Bluesign® approved