Transition Repeater Carbon NX

Mossy Green

Produktnummer: 01.22.11.475MG
Transition Repeater Carbon NX Mossy Green
Størrelser
82 999,00 NOKinkl. mva.
På hovedlager
Ikke på nettvarelagerIkke på verkstedlager

Buckle up and get ready to charge! Transition sin aller første el-sykkel, Repeater, har endelig sett dagens lys. Med 160mm vandring foran og bak, 29-hjul, Shimano EP8-motor og 630w batteri, har du det like morsomt både oppover og nedover.

 

For fullstendig spesifikasjonsliste klikk her

For svar på de mest stilte spørsmålene om Transition Repeater klikk her

 

Enten det er en kjapp tur etter jobben, eller en lang tur i ukjent terreng, Repeater er en elektrisk fulldemper som er med på absolutt alt. Her trenger du hverken stolheis eller skyttelbil for å komme deg til toppen.

 

Som med alle syklene til Transition, har Repeater SBG-geometri og det velkjente GiddyUp-demperopphenget som gjør at du umiddelbart føler deg hjemme på sykkelen. Med 26 prosent progresjon, kan du også fint bruke Repeater med coil-bakdemper.

 

Repeater kommer utstyrt med Shimano sin EP8-motor som leverer 85Nm dreiemoment, 250W kontinuerlig kraft og 500W toppeffekt. 630Wh-batteriet kan enkelt tas av ved hjelp av en 4mm umbrakonøkkel slik at det er enkelt å bytte batteri om du skulle ha behov for enda lengre rekkevidde.

 

EP8-motoren er spesialtunet for Transition med to kjøreprofiler for å maksimere batteriets ytelse. Profil 1 fokuserer på å gi deg en kraftig, men naturlig kjørefølelse i TRAIL-modus og fortsatt ha BOOST når du virkelig trenger det, samt gjør ECO mer anvendelig på sti. Profil 2 fokuserer på maksimal rekkevidde for de lengre turene.

 

Klikk her for å lese mer om Transition Repeater

 


v