Jones Snowboards Ultracraft Split

Varenummer: SJ200229-SJ200229
Lagerbeholdning:

Jones Snowboards Ultracraft Splitboard er et av de letteste og mest tekniske splitboardene på markedet. Til tross for at splitboardet er ekstremt lett, er Ultracraft likevel steinsolid i nedkjøringene. Ultracraft er utstyrt med directional nose som gir episk flyteevne, samtidig som det butte og stive halepartiet gir suveren brettkontroll. Ultracraft splitboard er laget i Jones Snowboards aller mest avanserte materialer, noe som blant annet innebærer Textreme Carbon, den nye FSC Ultra Core og den helt ny Ultra Base, som er den raskeste basen Jones Snowboards noensinne har testet.

Oppdaterte Traction Tech 2.0-inner/ytterkanter gir godt tak på vei opp og ned, Boltless Bridge med Karakoram Ultra Clips gir solid torsjonsrespons, Karakoram Tip-Lock clips låser nose og tail sammen i ride mode og topsheet er ekstra slitesterkt med avrundede, resirkulerte ABS-sidevegger.

ALTERNATIVE FREERIDE

Ultracraft Split er et brett i Jones Snowboards modellinje som består av snowboard/splitboard med freeride-inspirert og unik utforming, chamber og spoon-profil. Brettene er spesielt laget for de kreative frikjørerne som stiller krav til et stabilt og kvikt snowboard med maksimal gli og flyt i all slags type terreng og snøforhold. 

>> Les alt om Ultracraft Split her


ULTRACRAFT SPLIT

Shape

  • Traction Tech
  • Blunt Nose
  • Progressive Sidecut
  • Quick Tension Tail Clip
  • Directional Shape
  • Bolt-less Bridge

Flex

  • Stiffness: 8/10 - Precise
  • Directional flex pattern

Jones Snowboards Hovercraft Split

Hovercraft Split er laget spesielt for å surfe gjennom verden, med directional shape som virkelig skinner i fjellheimen. Splitboardet er kvikt, kort lengde gjør det ekstremt manøvrerbart ved skogskjøring, mens squat outlines sørger for å gi samme flyt som på lengre brett.

Blunt Nose og retningsbestemt rocker holder deg flytende på overflaten når pudderet er mykt, mens stivt haleparti holder brettet stabilt om du uventet skulle støte på hard overflatesnø. Traction Tech 2.0-innerkant/ytterkant gir økt grep i isete spor eller trange nedkjøringer. Nytt i 2020 er at Hovercraft Split har FSC Engineered Veneer topsheet og avrundede, resirkulert ABS-sidevegger for økt slitestyrke.

SJ200231-SJ200232

Jones Snowboards Talon Pro Poles, Black

Suveren skistav for splitboarding med full lengde i rekkevidde 105-135 cm, mens slått sammen er stavene 63 cm lange. Stavene har for eksempel praktisk snøskrape-tupp, som du kan bruke til å fjerne is og snø som har lagt seg oppå brettet eller i splitboard-klips, bindingsfester etc., innebygget i det komfortable håndtaket i EVA-skum. Håndtaket er også ekstra langt, noe som godt ergonomisk grep med flere grepsmuligheter.

Klo-formet trinse sørger for at stavene biter seg fast både i mykt og hard underlag. Trinsen er bevegelig og vinkler seg dynamisk etter terrenget for mest mulig optimalt feste, og er festet til stavens kropp med interlock slik at stavene kan pakkes tettere når de ikke er i bruk og f. eks skal festes til sekken.

AJ200111