Weston Pow Surfer

Varenummer: 106157805F-106157805F
Lagerbeholdning:

Gå tilbake til røttene dine og surf bindingsløst i puddersnøen. Weston Pow Surfer er en moderne utgave av en gammel klassiker. Dette er Weston sin egen favoritt når f. eks. skredfaren er for høy til å sende de store linjene i fjellet, eller når du føler deg skikkelig leken og lysten på kattemyk surfing og myke linjer. Vi kan høre deg mjaue allerede...

Return to your roots. The Pow Surfer is a new take on an old classic. The Pow Surfer is our go-to for when the avalanche danger is too high to send the bigger lines and the binding-less feel brings excitement to the mellowest lines.
Excels in: Low Angle Pow

  • Carbon Neutral Manufacturing
  • VOC Free Inks + Epoxies
  • Designed in Colorado
  • Manufactured at GP87
  • Recyclable Packaging

STØRRELSESGUIDE

Hvilke størrelse skal du velge?


SPESIFIKASJONER

Sjekk alle spesifikasjoner her

Jones Snowboards Mountain Snowskate

Si hallo til Jones Snowboards sin splitter nye snowskate, utviklet for brukere uansett nivå. Om du liker å leke og ha det moro i snøen både i skibakken og mer urbane områder, er denne snowskaten et ypperlig leketøy.
J.21.SNM.SNK.XX.OS.1

Jones Snowboards Mountain Surfer

Keen på å prøve surfing i snø og kjenne følelsen av nesten vektløs flyteevne oppå snøen, mens pudderføyka rundt deg lager myke fluff-fluff-lyder hver eneste gang du svinger? Med Mountain Surfer vil du få et helt nytt perspektiv på pudderkjøring. Dette brettet har tatt snøsurfing til et helt nytt nivå og er det perfekte våpenet for bindingsløs puddersurfing og utforsking av urørt pudder, enten du leker deg på jordet bak hytta eller jakter på villpudder høyt til fjells. Brettet er håndformet og utviklet av Jeremy Jones og Chris Christenson, begge legender innen henholdsvis villmarksbrettkjøring og surfing. Kommer i to ulike lengder.
J.21.SNM.MTS.XX.142-J.21.SNM.MTS.XX.152

Weston Japow Slayer

Med sin Pow Slayer-utgave av Japow har Weston tatt flyteevne og styreevne til et nytt nivå. Som alle brettene i Pow Slayer-serien, er Japow Slayer designet for å bli kjørt med betydelig kortere lengde, og med elegant finèr i lønnetre og grafikk fra John Fellows. Weston har økt overflatearealet for å gi deg ekstra, nødvendig flyt, mens kortere lengde sørger for kvikkhet. Med retningsbestemt Camber-Pow Rocker Nose med Swallowtail, Electra Sintered Base, Tail V Carbon-forsterkning og Slayer Wood Core, er dette brettet laget for å holde deg flytende i det dypeste pudderet du kan forestille deg.
1061541P5F1-1061541P5F1