Vinn tidenes sykkeltur til California!

Ride Concepts slår på stortromma. Det betyr at nettopp du kan vinne tur til Lake Tahoe.

#MarchRadness

Ja, du leste riktig. Vårt nye skomerke Ride Concepts drar på og inviterer to vinnere fra (nesten) hele verden til det som garantert kommer til å bli en heidundrandes drømmetur til Lake Tahoe i California, USA.

Once in a lifetime
Deltar du i konkurransen og vinner, spanderer Ride Concepts flybilletter til Reno-Tahoe Airport, overnatting på hotell i tre netter, samt fire dager med sykling og sykkeldemo i Lake Tahoe. Samtidig vil det bli store muligheter for å møte på noen av Ride Concepts sine egne ambassadører og profesjonelle utøvere. Hvem vet, kanskje blir du linselus i deres neste promo-video også?


4 DAYS OF RIDING. 3 NIGHTS. 2 PEOPLE. $5,000 USD VALUE.

  • Airfare for 2 people to Reno-Tahoe Airport
  • 3 nights in Lake Tahoe hotel for 2 people
  • 4 days of riding in Lake Tahoe for 2 people
  • 4 day bike demo for 2 people
  • Meet, shred and party with Ride Concepts Team & Athletes
  • Featured in Ride Concepts video with Team & Athletes

kLIKK HER FOR Å DELTA I KONKURRANSEN!


Samle karma
Konkurransen varer i hele mars, men noe sier oss at dess mer oppmerksomhet rundt egen deltagelse du klarer skape, dess større blir mulighetene for at nettopp du står igjen som vinner. Det er vel bare slik dagens digitale delingssamfunn virker. 

Vi gjør oppmerksomme på at dette er en internasjonal konkurranse i regi av Ride Concepts sentralt, og at vi ikke har noe som helst slags påvirkningsmulighet på utfallet av trekningen av vinnere. Bestikkelser er dermed (dessverre) nyttesløse. Neida. Joda.

Restrictions: Residents of Taiwan, South Korea, Portugal, Italy, Austria, China, Russia, Hong Kong, Greece, France, Japan, Spain, and Czech Republic are not eligible to enter or win. Dates not available: May 22-25, 2020; July 1-6, 2020; August 5-16, 2020; Sept 4-7, 2020. Expires Dec 1, 2020. Athlete availability not guaranteed. Based on dates booked.

Ride Concepts Hellion Flat, Black/Black

Hellion er sykkelskoen for deg som liker en stiv og slitesterk sykkelsko for flate pedaler, pakket med tekniske funksjoner og komfort. Skoen er lett, men likevel robust og tåler mye vær og vind med overflate som er lett å holde ren og som tørker fort. Forsterket tåboks og hæl, samt D3O i sålen beskytter foten mot slag, mens DST 6.0 High Grip gummisåle sikrer solid pedalforbindelse og slitestyrke.
2257-640-100-2257-700-130

Ride Concepts Powerline Flat, Black/Charcoal

Powerline er en hardtslående sykkelsko for flate pedaler, spesielt for syklistene som tråkker til hele dagen og stiller store krav både til komfort og grep. Med et ypperste innen funksjonalitet og materiale, er Powerline sykkelskoen for turene du ikke helt hva bringer av terreng og underlag.

Modellen er en lettere utgave av Ride Concepts sin TNT-modell og har D3O i såle og sidepanel, samt forsterket tåboks. DST 4.0 Max Grip gummisåle sørger for maks grep på pedalene, og Powerline er perfekt for sti- og endurosyklistene som foretrekker friheten ved flate pedaler. Sykkelskoen er konstruert med Ride Concepts sin DST 4.0 MAX GRIP-gummi, kombinert med forbedret funksjon som en helsveiset, men pustende og værbestandig mikrofiber-overdel. Skoen har D3O-beskyttelse mot slag, høy EVA-midtsåle for bedre stabilitet og gummi tåkappe.

2341-650-105-2341-690-130

Ride Concepts Transition Clipless, Black/Charcoal

Transition er sykkelskoen for syklister som foretrekker sikkerhet og kraftoverføring til klikkpedalene. Med umiddelbar kontakt, uten å gå på akkord med sikkerheten, er denne modellen det foretrukne valget til Atherton Racing sitt World Cup-team, blant annet med vår egen Mille Johnset.

Sykkelskoen er utviklet spesielt for å innfri kravene til utforsyklister på World Cup-nivå, samt utfordre den tradisjonelle oppfatningen av hvordan en sko skal feste seg til klikkpedalen. Selv med sin solide beskyttelse mot støt og slag både med forsterket tå og hælparti, kjennes Transition lett og ventilert nok til alle typer sykling hver eneste dag. Materialet er værbestandig og pustende, med D3O-beskyttelse i såle og sidepanel. Sykkelskoen har DST 8.0 Mid Grip-såle for å kunne klikke seg lettere inn og ut.

2347-640-100-2347-700-130