Verdens letteste fra Mondraker

Mondraker Bikes sin nye Podium XC-ramme veier kun 775 gram og er med det verdens letteste.

Mondraker har med sin splitter nye Podium-modell gjort det enda lettere å være rask, med det som er den letteste serieproduserte 29-er hardtail karbonrammen som finnes.
 
Nytt konsept
Superlette 775 gram skal gi rytterne størst mulig fordel og lynrask hastighet, uansett hvilken cross country-trasé det er snakk om. Den nye rammen er bygget på et nytt konsept kalt «Minimal Concept Design», samt Stealth Air Carbon-oppsett med høymoduls karbonfibre som gir en stivere, renere og mer målrettet rammekonstruksjon. Nyskapningen er utviklet av Mondraker som har 20 års erfaring innen racing, i tett samarbeid med eliterytterne fra Mondrakers Primaflor XSauce Team.

Bredt utvalg
Sammenlignet med 2020-modellen har nye Podium en slakere head angle, brattere seat tube og kortere baktriangel. Alle Podium-modellene kommer med 100mm vandring, inkludert nye RockShox SID SL Ultimate RLR på Podium RR og RR SL-utgaven. I tillegg til å kunne kjøpes som kun rammesett, vil den superlette rammen være å finne på alle Mondrakers fire Podium-modeller for 2021; Podium Carbon, Podium Carbon R, Podium Carbon RR  og Podium Carbon RR SL. 
 
De ulike Podium-modellene starter på veil. pris 41.999 kroner, opp til 89.999 kroner for den dyreste Podium RR SL-utgaven. Alle modellene kan forhåndsbestilles allerede nå, med bestillingfrist 28. august og levering i mars 2021.