Tubbs Snowshoes mål er å oppmuntre til eventyr, trim, familieturer og å sette mennesket i kontakt med naturen gjennom å tilby høykvalitets truge-utstyr slik at folk kommer seg ut i snøen. Etablert i 1906 i Norway, Maine, er amerikanske Tubbs Sbowshoes en pioner innen trugeindustrien - og har selv gått hele veien fra truger i tre til dagens truger i både aluminium og moderne lettvekts-truger. Tubbs Snowshoes var blant annet også den første trugeprodusenten som utviklet truger spesielt tilpasset og konstruert for kvinner - og fortsetter å heve lista for for nyskapende trugedesign. Tubbs Snowshoes er en del av K2-familien som består av internasjonalt ledende utstyrsprodusenter innen vintersport og friluftsliv.

Sorter etter:

Tubbs Wilderness Snowshoe

Lyst til å gå på tur i snøen rundt hytta, langtur på fjellet, eller kanskje på topptur? Eller tråkke bålplass og fatbikeløype? Wilderness Snowshoe er en av Tubbs mest populære truger og kommer nå med forbedret binding, stegjern og hel-løfter. Storselgeren vant for eksempel bindingstesten til NJFF og fikk terningkast 5 av friluftsmagasinet Jakt og Fiske. Wilderness Snowshoe fåes også som egen damemodell.
p-10404

Tubbs Wilderness Snowshoe WMNS

Lyst til å gå på tur i snøen rundt hytta, langtur på fjellet, eller kanskje på topptur? Eller tråkke bålplass og fatbikeløype? Wilderness Snowshoe er en av Tubbs mest populære truger og kommer nå med forbedret binding, stegjern og hel-løfter. Storselgeren vant for eksempel bindingstesten til NJFF og fikk terningkast 5 av friluftsmagasinet Jakt og Fiske. Wilderness Snowshoe fåes også som egen herremodell.
p-10405