• Troy Lee Designs YOUTH Skyline Short Sleeve Jersey, Diffuze Light Marine/Navy - slideshow 1

Troy Lee Designs YOUTH Skyline Short Sleeve Jersey, Diffuze Light Marine/Navy

Varenummer: 328890012-328890015
Lagerbeholdning:

Kortermet, teknisk sykkeltrøye for barn med passe løs passform.

Up for any ride that comes its way, our Youth Skyline kit doesn’t skimp on performance when it comes to the young rider. Featuring all new Coolmax® treated material in the shorts and a revised, more comfortable neck collar just like the adult Skyline, this kit will have your youngster leading the pack.


SPESIFIKASJONER

  • Loose fit is casual in feel but with leading technical design features
  • 92% Polyester/8% Spandex® Bluesign® certified approved fabric with moisture wicking/quick dry properties
  • New revised neck line and sleeve placement use SE-PRO moto jersey design features for increased freedom of movement and comfort
  • New compact rear side pocket, w/reflective TLD peace sign logo
  • Fabric is certified as Bluesign® approved

Troy Lee Designs YOUTH Skyline Short Sleeve Jersey, Black

Kortermet, teknisk sykkeltrøye for barn med passe løs passform.
328268002-328268005

Troy Lee Designs YOUTH Speed Knee Sleeve

Superkomfortabel knebeskytter med D3O som kan tas på som en strømpe. Tynn og komfortabel passform som passer perfekt til stisykling. Enkel å tas på og av, tar minmalt med plass i sekken om du ikke vil ha de på fra turen starter.
570003201-570003202

Troy Lee Designs YOUTH UPL 7855 Protective Long Sleeve Shirt, Black

Alt i ett beskyttelsesrustning for barn som passer til både downhill, BMX-racing, dirt, pumptrack o.l. Rustningens passform kan individuelt justeres ved hjelp av løse paddinger som kan tas ut fra lommene de ligger i (brystkasse, rygg, ribbein, korsrygg, skuldre, ermer). Komfortabel stretch som gjør den behagelig å ha på, samt enkel å ta av og på og som gir stor bevegelsesfrihet samtidig som den beskytter der den skal. Passer også sammen med nakkekrage. Rustningen har lufte-åpninger under armhulene, komfortabel halsåpning som passer til nakkekrage, stretch-materiale og passer under trøye. Fordelen med rustningen er at den enkelt og kjapt kan tas på som en trøye, så slipper du tenke på både å skulle ta på ryggskinne, albuebeskyttere og magebelte. Kan vaskes.
509003201-509003205