• Troy Lee Designs WMNS Ruckus Shorts Shell, Black - slideshow 1

Troy Lee Designs WMNS Ruckus Shorts Shell, Black

Varenummer: 236003232-236003235
Lagerbeholdning:

Ruckus WMNS ble introdusert i 2018 med den hensikt å gi kvinnelige syklister et slitesterk og allsidig terrengsykkel-sett spesielt utviklet for damer. Damenes utgave av Ruckus-shortsen har akkurat de samme robuste egenskapene som herremodellen, med massevis av ventilasjon og samme bi-stretch bakpanel tilpasset en aggressiv kjøreposisjon. Viktigst av alt, Ruckus WMNS har passform spesielt tilpasset damer og representerer Troy Lee Designs aller beste dame-spesifikke sykkelklær pr. dags dato.

Shortsen er laget i lett og komfortabelt quick dry-skallmateriale med Ruckus sitt velkjente bakpanel med bi-stretch som gir optimal bevegelse og passform under sykling i sammenkrøpet/foroverlent kjøreposisjon. Passformen på shortsen er komfortabel og spesielt utviklet og skreddersydd for damer. Antiskli-silikon på innsiden holder shortsen på plass, mens laserperforering i rygglinning og mesh-paneler gir optimal ventilasjon når du trenger å holde hodet kaldt, slik at shortsen ikke blir klam.

Shortsen har lomme med glidelås på venstre hofte og høyre lår for trygg oppbevaring av f.eks heiskort, kamera eller annet utstyr du vil ha lett tilgjengelig. Ruckus har også Bluesign-godkjent materiale som vil si at shortsen er laget bærekraftig og med en produksjonsprosess som er miljøvennlig.

SPESIFIKASJONER

  • Moisture-wicking and quick-dry fabric construction 90% polyester/10% spandex
  • Comfortable fit tailored specifically for women, with the Ruckus’ familiar bi-stretch rear panel for articulated fit when crouched in riding position
  • Secure placement on hips from silicone gripper mosaic pattern on inner waistband
  • Ample ventilation from mesh panels on legs and laser perforated rear waistband
  • Zippered pockets at left hip and right thigh
  • Colorful mosaic graphics accent stylish TLD design
  • Fabric is certified as Bluesign® approved