Tilbud
  • Troy Lee Designs WMNS Mischief Jersey Leopard White, str. M - slideshow 1

Troy Lee Designs WMNS Mischief Jersey Leopard White, str. M

Varenummer: p-11697
Lagerbeholdning:

Ikke redd for å skille deg ut fra mengden? Vareprøve Troy Lee Designs WMNS Mischief Jersey med leopard-design. Veil. pris 799 NOK, vareprøvepris 499 NOK. Kan også hentes/prøves på vårt showrom.

Mischief 3/4 Sleeve Women’s Jersey
The Troy Lee Designs Mischief Women’s Jersey is meant to be a versatile all-around jersey that is at home on all trails. The 4-way stretch knit body features mesh underarms and back for additional airflow venting. Three-quarter sleeves are elbow pad friendly.


SPESIFIKASJONER

  • 4-way stretch woven and relaxed cut
  • Upf 30+
  • Hold snug phone specific pocket
  • Self-fabric waist adjusters
  • Reflective heat transfers
  • Fabric is Bluesign® approved

Ride Concepts WMNS Hellion Flat, Dark Purple/Purple

Lettere, raskere og sterkere. Hellion Womens sykkelsko for flate pedaler er robust og Ride Concepts sin letteste stisykkelsko som tåler mye vær og vind. D3O i sålen og DST 6.0 High Grip gummisåle for godt feste og god slitestyrke. Forsterket tåboks som beskytter foten mot slag.
2259-510-050-2259-610-100

Troy Lee Designs WMNS Mischief Shorts Shell, Charcoal

Troy Lee Designs er ett av få merker som tar damene på alvor når det kommer til sykkelklær for freeride, sti- og downhill, med en egen, bred damekolleksjon spesielt utviklet for damer og ikke bare en herremodell som er pinked and shrinked som det kalles på godt norsk. TLDs modeller i damekolleksjonen er basert på erfaringer fra egne kvinnelige teamkjørere i tett samarbeid med tekniske designere og inspirert av kvinnelige syklister som vet å dra på.

Mischief Shorts Shell er en lett og komfortabel shorts i 4 way stretch materiale, egen lomme for sikker oppbevaring av telefon, reflective heat transfer osv. Shortsen har f. eks også formsydde paneler bak, slik at shortsen er komfortabelt og har en fin passform. Justerbar midje med strategisk plasserte borrelås som dras bakover istedet for forover, slik at du unngår rynker og festet sitter bedre under bevegelse. Mischief-modellen finnes både som shorts og trøye med 3/4 ermer i en rekke ulike fargevarianter.

260786012-260786015