• Troy Lee Designs Ultra Pant, Black - slideshow 1

Troy Lee Designs Ultra Pant, Black

Varenummer: 256786002-256786006
Lagerbeholdning:

Allerede uten konkurranse i antall seire i downhill og BMX-racing på toppnivå de siste årene, kommer ikke TLD sin Sprint Ultra-bukse til å gjøre det noe enklere for konkurrentene. Med fokus på passform og kjørefølelse på sykkelen, har TLD gjort diverse forbedringer på artikulasjonspunkter, samt tatt i bruk et lettere og enda mer holdbart materiale.

Already without rival in the number of professional Downhill and BMX race wins collected over the years, the Troy Lee Designs Sprint Ultra Pant won't make things any easier for the competition. Focusing on how the kit fits and feels on the bike we have revised articulation points and used lighter, more durable materials in the pants. All helping to make the Sprint Ultra pant even more race-ready.


SPESIFIKASJONER

  • TLD Ultra Tech fabric
  • Cowhide leather for chain abrasion
  • More durable stretch fabric across the quads and around the rear of the shorts provide additional abrasion resistance in the event of a crash
  • Optimized rear mesh panels along the calves improve range of motion while increasing ventilation
  • Self-fabric waist adjuster
  • "Troy Lee Designs" heat transfer on legs and back of waistband
  • Tapered lower leg design keeps pant away from chain/seat stays
  • Fabric is certified Bluesign approved

SPY MX Foundation Plus Camo Teal, HD Smoke w/Silver Spectra + HD Clear AFP

La oss legge ballen død en gang for alle. Motorsport har vært en del av SPY Optic i 25 år. For å bevise poenget, introduserer SPY nå Foundation, brilleprodusentens aller siste badass-tilskudd til MX-linja si. Foundation er utviklet i samarbeid med topputøvere innen sporten, og viser i dobbel forstand SPY sitt engasjement i motocross med det bredeste synsfeltet du har sett på en crossbrille.
323506006855

Troy Lee Designs D3 Fiberlite Raceshop, White/Black

D3 Fiberlite fra anerkjente Troy Lee Designs, har mange av de verdsatte egenskapene som du finner på topp-produktene D3 Carbon og D3 Composite-hjelmene. D3 Fiberlite har derimot kanskje et litt mer budsjettvennlig prispunkt, slik at flest mulig skal kunne ta seg råd til topp beskyttelse.

Hjelmen har et lettvekts ytterskall i glassfiber med bevist aerodynamisk og effektivt ventilasjonssystem, testet i vindtunnell. Med 3D cheekspads har hjelmen komfortabel og sikker passform. Takket være TLD D3-hjelmene, er nå den mest dekorerte hjelmen innen profesjonell racing, også tilgjengelig for syklister som ønsker de samme egenskapene og utstyret som de profesjonelle kjørerne har, men til en rimeligere pris.

198208011-198208014

Troy Lee Designs D4 Composite Slash, Black/Silver

Si hei til den letteste kompositt-hjelmen for downhill/BMX-racing som Troy Lee Designs noensinne har laget! Hjelmen har MIPS-teknologi, veier ikke mer enn 1050 gram (størrelse M) og er dermed det letteste alternativet sammenlignet med konkurrende modeller det er naturlig å sammenligne D4 med. Nye D4 er altså rett og slett hjelmen for de som vil ha det aller beste som finnes på markedet.

Hjelmen kommer både i karbon og kompositt-utgave og med sin splitter nye D4 viser TLD at de med sine 40 år med erfaring, fremdeles leder an i utviklingen av beskyttelsesutstyr til deg som sykler downhill, BMX-racing, enduro, freeride, eller slopestyle.

140804001-140804004