• Troy Lee Designs Skyline Shorts, Walnut - slideshow 1

Troy Lee Designs Skyline Shorts, Walnut

Varenummer: 238786023-238786025
Lagerbeholdning:

Troy Lee Designs sin bestselgende mtb-shorts noensinne, i superlett materiale. Nedtonet design som gjør shortsen passende for alle typer syklister. Med sin funksjonalitet og kvalitet som innfrir kravene til selv den mest avanserte rytteren, er det ikke uten grunn at denne shortsen danker ut de fleste konkurrentene sine.

Shortsen er laget i superkomfortabelt Bluesign-godkjent Coolmax Polyster og Lycra-materiale som gir optimal bevegelsesfrihet. Borrelås og trykk-knapp i gylfen, samt borrelåsjustering på begge sider sørger for rask og enkel justering og tilpasning av midje. Anti-skli innside på midje sørger at shortsen ikke sklir ned. Skyline shortsen har to sidelommer med mesh-innsidefôr og glidelås for trygg oppbevaring av penger, pass og pakk.

TLD’s go-to kit for warm climates, the Skyline Air is ready to build on its already outstanding foundation. The Skyline Air shorts are a solid performer, in hot weather, with the durable mesh panels on the front of each leg. Rounded out with subtle colorways and premium detailing like environmentally friendly Bluesign® certified approved fabric, this is by far the best value in a hot weather specific kit.


SPESIFIKASJONER

  • Ride Fit - Traditional waist, relaxed cut with versatile construction 
  • 95% Coolmax® Polyester/5% Lycra® Bluesign® certified approved fabric with warp & weft stretch material for excellent movement
  • Woven open mesh throughout front of short allows superior airflow while maintaining abrasion resistance
  • Single TLD low profile snap button with Velcro backing ensures solid closure without added bulk
  • New improved fit with revised rear 2-way stretch panel. Stretch panel also features breathable mesh for better cooling
  • Slim TLD embossed Velcro waist adjusters provide snug, on-the-fly fit adjustments
  • Inner waistband silicone grip keeps shorts from slipping down
  • Outseam - 22 3/4"
  • Fabric is certified Bluesign approved

Troy Lee Designs Skyline Jersey Pinstripe, Black/Gold

I 2018 tok Troy Lee Designs en av sine mest komfortable og bestselgende trøyer, og la til lange ermer. Så tok de mål av seg å setter prikker over i-en med bærekraftig og miljøvennlig materialebruk. Nå har TLD gjort ytterligere forbedringer på en populær favoritt. Med sin superlette og løse passform, samt bedre fuktighetsavvisende materiale, er Skyline-kolleksjonen mer komfortabel enn noensinne.
341018002-341018006

Troy Lee Designs Skyline Speedshop L/S Jersey, Heather Charcoal/Ocean

Ikke for casual, men heller ikke for mye racing: Kanskje ikke så rart at Troy Lee Designs Skyline-kolleksjon har blitt så populær. Med ytterligere forbedringene har TLD klart å legge enda en ny dimensjon til en gammel favoritt.

I 2018 tok TLD bestselgeren sin og la til lange ermer, for deretter å toppe hele pakka som bransjeleder og de første med miljøvennlig og bærekraftig Bluesign-sertifisert og godkjent materiale. Med et lettere og mer fuktavvisende materiale har Skyline-trøya nå blitt mer komfortabel og anvendelig enn noensinne, samtidig som de høyt verdsatte tekniske funksjonalitetene fremdeles er ivaretatt.

Skyline har komfortabel loosefit i fuktighetsabsorberende/quick dry-materiale, forbedret åpning i hals/ermer som bygger på TLDs motocrossdesign for økt bevegelsesfrihet og komfort, perforert materiale rygg for optimal ventilasjon, sidelomme med glidelås med egen fille for puss av briller.

341679032-341679036