• Troy Lee Designs Skyline Shorts, Sangria - slideshow 1

Troy Lee Designs Skyline Shorts, Sangria

Varenummer: 238003412-238003415
Lagerbeholdning:

Troy Lee Designs sin bestselgende mtb-shorts noensinne. Skyline danker ut konkurrentene med sin mange egenskaper hver eneste gang, og det er ikke uten grunn at det er denne modellen som har lagt lista for overlegen funksjonalitet og kvalitet.

TLD har virkelig rendyrket Skyline og produsert en short som imøtekommer kravene til funksjonalitet og ytelse hos selv den mest avanserte rytteren. Nedtonet grafisk design gjør shortsen passende for alle slags typer syklister. Skyline kommer også i en superlett shell-versjon samt en variant med Made in Italy TMF-polstret linning, noe som gjør denne shortsen intet mindre enn imponerende.

Troy Lee Designs Skyline Long Sleeve Jersey Checker, Heather Gray/Black

Ikke for casual og heller ikke for mye racing; det er ikke rart at Skyline-linja har blitt en bestselger. For 2018 har Troy Lee Designs tatt mål av seg å sette prikker over i-en på hele pakka, som bransjeleder og de første med miljøvennlig og bærekraftig Bluesign-sertifisert og godkjent materiale. Med et lettere og mer fuktavvisende materiale har Skyline-trøya nå blitt mer komfortabel enn noensinne, samtidig som de høyt verdsatte tekniske funksjonalitetene fremdeles er ivaretatt.
341044932-341044935

Troy Lee Designs Skyline Short Sleeve Jersey Checker, Heather Gray

Troy Lee Designs bestselger; suveren komfort og lett å ha på. Skyline-trøya er en teknisk trøye med komfortabel passform, laget i en nylig utviklet poly spandex-blanding. Med løs passform og mer nøytrale farger/grafikk, kan denne trøya fint brukes av all slags type syklister. Praktisk lomme på venstre side bak med reflekterende TLD-logo og med integrert pussefille for sportsbriller/goggles.
319044902-319044905