• Troy Lee Designs Adidas Limited Edition Ultra MTB Pant, Black - slideshow 1

Troy Lee Designs Adidas Limited Edition Ultra MTB Pant, Black

Varenummer: 250673002-250673002
Lagerbeholdning:

PREMIUM VENTILATED RACE PANTS: Med denne buksa tok TLD mål av seg å lage markedets mest teknologisk avanserte racing-bukse noensinne. Og splitter nye Troy Lee Designs x Adidas Ultra MTB-pant hever virkelig lista for framtida sykkelklær. Sammen med sine ypperste eliteutøvere og proffsyklister, Adidas og designteamet, låste utviklerne seg inne i laboratoriet (ok, nesten da) og satte lista for en rekke teknologiske referansepunkter som de med Adidas Ultra-buksen overgikk seg selv for å kunne oppnå.

Resultatet har blitt en vanvittig komfortabel, ultralett og tynn sykkelbukse i lett stretch og fuktighetsavvisende quick-dry materiale, med laserstansede ventilasjonsperforeringer, termosveiset forsterkning i høyre bein for ekstra vern mot slitasje fra kjedet, og ikke minst Intelligent thermo-regulering som blir aktivert ved høy hudtemperatur og HeiQ Smart Temp Technological- materiale.

SPESIFIKASJONER

  • Athletic Fit-Only available in sizes 28-36
  • 90% Nylon / 10%Spandex
  • Main Fabric weight 260gr
  • Moisture wicking/Quick dry
  • Intelligent thermoregulation activated by high skin temperatures with HeiQ® Smart Temp Technological fabric
  • Laser cut ventilation holes
  • Inside right leg drivetrain protection with thermo-welded abrasion guard

Troy Lee Designs Adidas Limited Edition Ultra L/S Jersey, Black

PREMIUM VENTILATED RACE JERSEY: Splitter nye Adidas Ultra definerer framtidas high performance motocross-klær og er resultatet av et intensivt samarbeid mellom Adidas Futures Lab og Troy Lee Designs. Samarbeidet mellom disse to ikonene innen innovasjon og design, har blitt en høyteknologisk tour de force som blir levert til deg i en egen Limited-utgave for 2019.

Med toppmoderne og ultralett materiale, design, konstruksjon og funksjoner som f.eks intelligent termoregulering som aktiveres av høy hudtemperaturer med HeiQ Smart Temp Technological-materiale, leverer Ultra-trøyene den ultimate ytelsen og komforten under de mest krevende forholdene.

352003002-352003005