Tilbake til framtida

Hvordan forbedre en Transition Patrol, som allerede har vunnet «Bike of The Year» to ganger? Jo, du putter coil shock på den. Men hva betyr egentlig det?

En av Transition sine mest allsidige sykler har tatt det enda et steg videre opp, nå som Transition Patrol on Coil. Å sette på coildemping for en enda mer strøken følelse og sensitivitet, var en naturlig utvikling og steg å ta for å gjøre en allerede sinnssykt rå sykkel, enda råere. 

Høydepunkter

  • Coil shock på alle komplette sykler og rammesett
  • SRAM Centerline 200mm front og 180mm rear brake rotors på alle modeller
  • SRAM Code brakes på alle modeller
  • RockShox Lyrik og Super Deluxe Coil inkludert på alle aluminium komplette NX-modeller
  • Patentert Loam Shelf Meter på alle modeller og rammesett

Føling i fjæra
Kort fortalt er coildemping, eller på godt norsk fjærdemping, mer sensitiv i starten av dempingen. Dette gir bedre grep og bakhjulet følger underlaget bedre. Med coil slipper du også unna med færre pakninger, noe som gjør friksjonen mindre og ikke minst gir redusert vedlikehold og færre serviceintervaller.

Mer allsidig
Dermed kan du la demperpumpa ligge igjen hjemme, ganske enkelt ta med deg sykkelen ut og være klar for alt som måtte komme din vei; enten det er lange stiturer i marka eller på fjellet, shuttling, heisbasert moro, ukjente stier, nye segment, hårete hopp eller om du plutselig får et innfall om at det hadde vært dritkult å hoppe over bilen din.  

Transition Patrol kommer med coilshock på samtlige modeller. Det vil si at du får oppgradering uansett om du går for aluminium eller karbon, NX-utgave eller drar på med XO1-versjonen. Transitions har selvsagt laget «Loam Shelf Meter». Hvor høyt opp på loam-o-rama-skalaen klarer du komme?