Sorter etter:

45NRTH Merino Tee, Black

45NRTH 100% Merino Wool Tee. Bruk det som lag under, eller som en vanlig t-skjorte. Svært behagelig second to none comfort, takket være 150 gram ultra soft vevet ull. Ull regulerer temperaturen og sørger for maksimal fleksibilitet og bevegelse mens du sykler. Sporty passform og halsform gjør at den er fin å bruke som mellomlag, uten at du ser altfor racing ut. Det skader heller ikke at trøya er luktabsorberende slik at du ikke skremmer vekk alle vennene dine på afterbike.
CL0280-CL0284

Jones Snowboards Basic Tee

Regular fit. Printet logo. 100% organisk bomull. Del av samarbeidet mellom Jones Snowboards og Protect our Winters og 1% For The Planet.
VJ150100

Jones Snowboards Expedition Tee, Black

Regular Fit. Printet logo. 100% organisk bomull. Del av samarbeidet mellom Jones Snowboards og Protect our Winters og 1% For The Planet.
VJ150114
Tilbud

Surly Ice Cream Truck Tee

Førpris 299 NOK.

T-skjorte fra Surly spesielt egnet for de som sykler på en Ice Cream Truck, men passer også for andre dødelige som bare vil ha en kul t-skjorte med tøft design.

Tilbudet gjelder ikke sammen med andre rabattkoder og må bestilles i separat ordre uten bruk av rabattkode.

CL6955-CL6959
Tilbud

Surly Krampus Tee

Førpris: 299,-

Watch out, Santa, here comes the Krampus!

Tilbudet gjelder ikke sammen med andre rabattkoder og må bestilles separat.

CL986
Tilbud

Surly WMNS Ice Cream Truck Tee

Førpris 299 NOK.

T-skjorte fra Surly spesielt egnet for de som sykler på en Ice Cream Truck, men passer også for andre dødelige som bare vil ha en kul t-skjorte med tøft design. Passform med lett innsving.

Tilbudet gjelder ikke sammen med andre rabattkoder og må bestilles i separat ordre uten bruk av rabattkode.

CL6961-CL6963
Tilbud

Surly WMNS Pugsley Tee, Blue

Førpris 299NOK.

I videospill-utgaven av denne t-skjorta, sykler 8-bit jumberjacken rundt på en Surly Pugsley på ulike planeter rundt om i verdensrommet. Hver eneste planet har ulikt terreng som du må komme deg igjennom. Lyden er litt kul og litt irriterende. Men, lyden kan settes på mute. Flere år senere finner du denne spillkassetten i en støvete pappeske på loftet sammen med spillkonsollen, og barna dine vil ikke skjønne et fnugg av hva dette er for noe. De vil heller ikke bli særlig imponert når du viser dem det.

Tilbudet gjelder ikke sammen med andre rabattkoder og må bestilles i separat ordre uten bruk av rabattkode.

CL694

Transition Logo Tee, Black/Gold

T-skjorte med klassisk Transition-logo i 100% soft spun bomull. T-skjorta er light weight, myk og komfortabel fit.
01.20.99.0041-01.20.99.0044

Transition Suns out Guns out Tank Top, PNW Sunset Fade

Når det blir hett rundt øra holder denne singleten i pustende mesh-design deg calm and cool. I tillegg unngår du sommerens typiske sykkeltrøye-solskille, i tillegg til at du kan flekse solbrune, sterke armer og skremme skitten ut av de andre syklistene.
01.19.99.3301-01.19.99.334