Sorter etter:

45NRTH Bergraven Gaiter, Black

Teknisk sykkelgamasje i knehøyde, spesielt utviklet for fatbiking med slitesterk og vindtett yttermateriale og isolasjon. Vindtett 600d poly ytterskall, PrimaLoft® Gold Eco 100 gm isolasjon og konstruksjon i knehøyde, holder Bergraven snøen ute av skoene dine og beskytter leggene. Superstretchy materialpanel beskytter mot kontakt med krankarm etc. Tåfestet passer perfekt med begge versjonene av Wölvhammer-støvelen for sikker passform under ekstreme vintersykkelforhold.
FC5100-FC5103

45NRTH Japanther MNT Shoe, Black

Ment for sykling i mellomsesongene og når det er kaldt og vått ute, skulle nykomlingen Japanther passe perfekt for norske forhold enten du pendler, sykler terreng eller cyclocross. Foruten å være vannavstøtende og fuktighetsregulerende, er Japanther utstyrt med vanntett membran og gummiert ytterskall som strekker seg over ankelnivå. Kort sagt en funksjonell og komfortabel sykkelsko, som trygt kan brukes når været er på sitt våteste og mest gjørmete. Anbefalt bruk er vår, høst og mild vinter med anbefalt nedre temperatur på rundt minus 3 grader. Skoen kommer i størrelse 36-50 (ikke str. 49) i SPD 2-bolt innfestning for klosser.
SH5400-SH5413

45NRTH Wolvhammer MTN Boot, Black

45NRTH har gjort mindre endringer på Wölvhammer-støvelens mønster og yttersåle, men beholdt de samme egenskapene som tidligere. Støvelen vil også opppleves som noe romsligere enn tidligere, blant annet på grunn av aerogel som nå er bygget inn i skobunnen. Støvelen trives best i temperaturer fra - 3 grader og helt ned i - 18 grader. Vanntett og pustende membran holder fuktigheten ute. 200 gram Primaloft-isolasjon og aerogel i såle sørger for å holde føttene varme.

Støvelen har også høyt skaft for beskyttelse kulde og kald vind, samt mot snø i tilfelle du må ned i bakken med foten. Eget tåfeste for 45NRTHs sin Bergraven-gamasje når du skal sykle i ekstra dyp snø. Vibram-såle med godt grep når du trenger fotfeste. Kan brukes med både plattform og SPD-pedaler. Kommer i størrelse 36-50 (ikke str. 49).

SH7336-SH7350

45NRTH Wølfgar Winter Cycling Boot, Black

Med denne vinterstøvelen har du ikke lenger noe unnskyldning for å komme deg ut. Wølfgar er en dobbel vintersykkel-støvel med ekstra innersko i merinoull, ment for ekstrem vinter-fatbiking selv når det er bikkjekaldt ute og busene dine fryser til is bare du går ut døra...

Nå kan du sykle selv på de kaldeste vinterdagene, og nettene, uten å bekymre deg for føttene dine. Med dobbelt så mye isolasjon som på Wölvhammer-støvelen, trives Wølfgar-støvelen best fra minus 12 grader og holder føttene dine varme helt ned til minus 31 grader!! Om du skal ut på langvarig ekspedisjon over flere dager, eller kjøre preparerte sykkelløyper, holder den uttagbare innersokken i ull føttene dine tørre for fukt, samtidig som den beholder isoleringsegenskapene sine. Nøye plassert aerogel under foten og over tærne blokkerer kulde og vind ute. Den 2-bolts kompatible yttersålen i Vibram® ekslusivt laget for 45NRTH, har spesialdesignede knaster som sørger for godt grep - du kan til og med pigge skoene med 45NRTHs konkave pigger når underlaget er ekstra glatt og du trenger fotfeste (pigger følger ikke med).

Innerskoen i merinoull kan enkelt tas ut slik at det skal gå raskt å tørke skoen etter bruk, eller du kan ha med en ekstra innesko som reserve på turer som krever effektivitet, slik at du alltid holder deg tørr på føttene, selv under de mest ekstreme vinterforholdene.

SH4720-SH4731