Let`s talk about Tech!

Hver eneste skibrille fra SPY er pakket med smarte egenskaper. Bli bedre kjent med noen av dem.

ARC-linse, SIC-linse, Lock Steady-teknologi eller Quick Draw? Her blir du litt bedre kjent med hvilke egenskaper og funksjoner du får med når du kjøper en SPY-goggles.

>> Les også: Hvilke linser passer til hvilke lysforhold?


Lock Steady™
Lock Steady-linsebyttesystemet er  SPY sitt originale system, som gjør det mulig å skifte linse uten å sitte igjen med masse fingeravtrykk på linsen når du er ferdig. Du klikker ganske enkelt på knappen i siden slik at linsen løsner, og bytter så til den linsen som passer best til gjeldende værforhold eller lys. 

Lock Steady™ 2
Videreutviklingen og andregenerasjon av Lock Steady, kanskje ikke så overraskende kalt Lock Steady 2, er det raskeste linsebyttesystemet på markedet. Med ett klikk bytter du linse raskt og enkelt – fritt for fingeravtrykk eller knot. 

Quick Draw
I kamp mot vekslende værforhold er det om å gjøre å trekke raskt slik at du ikke lar deg overmanne og må ta dagen fordi du ikke ser skikkelig. Har skibrillen din Quick Draw-system, skyver du hendelen utover på begge sider av brillen, for raskt å frigjøre linsen og bytte til ønsket linse.

 


Arc® linser
Sfæriske linser er bygget på en basekurve i både X- og Y-aksen. SPY sin Arc-linse er desentrert- tykkere i midten og smalere ut mot kantene, gir sikt som ikke er forvrengt slik at du ser klart fra alle synsvinkler. 

SIC-linser
Sylindriske linser er bygget på en basekurve bare i X-aksen. SPY sin Superior Injected Curve (SIC)-linser gir en buet form som gir bedre beskyttelse ved sammenstøt og optikk av høyere kvalitet. 


Antifog-coating
Et ekstra forsterkende lag på innsiden av linsen absorberer fuktighet slik at du har duggfri sikt hele dagen.


YTTERLIGERE EGENSKAPER


VEDLIKEHOLD 

Brillepuss
Flere og flere jakker har lomme med integrert tøystykke for puss av skibriller. Bruk den, eller brilleposen, i stedet for hansker/votter til å tørke av linsen. Er det ekstra fuktig og kaldt ute og du får is på linsen, er det lurt først å smelte bort is f. eks med håndvarme, før du tørker bort vannet med brillepose. 

Da unngår du å dra med deg coatingen på selve linsen, eller skraper opp denne når du drar over isdannelser. Husk at det er større sjanse for at det danner seg is på linsen om du tar skibrillen av når du sitter i heisen, eller tar den opp på hjelmen når du kjører.

Oppbevaring
Når linsene ikke er i bruk, anbefales det å oppbevare de i brilleposen. Da unngår du unødvendige riper, eller at linsen i verste fall blir ødelagt. Er du av typen som lar skibrillene dine henge på hjelmen etter at du er ferdig for dagen, kan kanskje en praktisk brillesokk være lurt. 

Sorter etter:

SPY Crusher Elite Bubble Gum, HD Low Light Persimmon

Crusher Elite er en allsidig, mellomstor skibrille. Med anti-fog dual-linse med ripebeskyttelse og 100% UV-beskyttelse, kombinert med komfortabel, trelags ansiktspolstring i fleece, har du en rimelig skibrille som leverer ypperlig sikt og komfort hele dagen. Skibrillene passer også for de som vil bruke vanlige briller under.
3100000000011

SPY Legacy Eric Jackson, HD Plus Bronze w/Silver Spectra + HD Plus Low Light Yellow w/Green Spectra

Med den tynneste rammeprofilen og bredeste synsvinkelen hittil blant alle SPY sine toppmodeller, tar SPY Legacy det til neste nivå.

Legacy-modellen representerer neste generasjons farge- og kontrastforsterkende Happy Lens-teknologi, samt forbedret Lock Steady Quick Change-system. Rammestørrelsen i L/XL har forbedret passform og gir bred synsvinkel for optimal sikt. Ventilasjonskanaler er sømløst plassert i rammen slik at luftsirkulasjon forhindrer kondens og dugg.

Trelags ansiktspolstring forhindrer fukt og sørger for komfort og ansiktsvern også på de skikkelig bikkjekalde dagene. Forbedret passform og tynnere profil gjør også hjelmbruk enklere og mer komfortabelt. I tillegg sørger subtile slisser for plass til vanlige briller under.

Denne utgaven er Eric Jackson sin signaturmodell, utstyrt med en HD-plus sølvspeillinse. I tillegg følger det med en grønn HD-plus speillinse .

313483854824

SPY Marshall Matte Black, HD Plus Bronze w/Red Spectra + HD Plus Low Light Yellow w/Green Spectra

Føler du at de store alpinbrillene ikke sitter riktig og blir for store inne i hjelmen? Med mellomstor ramme og tidsriktig passform som passer de aller fleste, er Marshall perfekt for spesielt junior/dame og alle andre folk med smalere ansiktsform. Marshall er som navnet sier helt sheriff, og en alpinbrille som ikke skal undervurderes. F.eks er denne modellen både i størrelse og pris helt perfekt for aktive junioralpinister som er avhengig av kvalitet og funksjonelle egenskaper på hvert eneste renn og hver eneste trening.

Patentert ventilasjonssystem i rammen gir optimal luftsirkulasjon som forhindrer dugg, dual-linse sørger for optimal sikt og gjengivelse av terrenget, samt beskytter mot sammenstøt. Utbyttbar linse med antiripe-beskyttelse, antidugg og 100% UV-beskyttelse. Myk trelags ansiktspolstring gjør Marshall behagelig å ha på, beskytter mot duggskapende fuktighet og verner mot isende kulde. Justerbar strikk, passer til de aller fleste hjelmene på planeten.

313013374869