SPYDER: ISPO Award Gold Winner

Det tok ikke lang tid fra Spyder lanserte nye skiklær, før toppmodellen ble belønnet med den anerkjente tittelen ISPO Award Gold Winner.

Revitaliseringen av merket og den nye satsningen har blant annet også resultert i ny distributør i Norge.
– Det er selvsagt veldig hyggelig med en slik anerkjennelse og pangstart på Spyder sin satsing på Big Mountain og Freeski, og vi håper norske forhandlere og sluttbrukere også får øynene opp for den nye kolleksjonen, sier Jens Aabech, eier og daglig leder i Brown Couch AS.

Satser stort
Med frontfigurer som frikjøringslegendene Bobby Brown, Chris DavenportNor-Freeskis landslagstrener Luke Ocho Allen og landslagsutøver og X Games-bronsevinner Ferdinand Dahl, satser det amerikanske merket nå for fullt på Big Mountain og Freeski-markedet. Spyder, som gjennom en årrekke har vært leverandør til det amerikanske alpinlandslaget, har også teamet opp med Gore-Tex i lanseringen av sin nye kolleksjon rettet mot frikjøringsmarkedet. 

Går nye veier
Mange forbinder nok Spyder fremdeles med racing, men en bred linje består idag av klær til alt fra fartsdresser til den dedikerte speedfreaken, til skiklær for park og pudder, egen barnekolleksjon, tilbehør som votter, luer, sokker og mellomlag, samt mountain lifestyle-klær i tillegg til utvidelsen innen freeski og frikjøring. 
– Spyder har en lang historikk og skal fortsatt lage gode skiklær til den bevisste alpinisten. Bare enda bedre. 

Chris Davenport-signatur
ISPO Award Gold Winner-prisen blir delt ut årlig og blir sett på som en toneangivende anerkjennelse innen sportsbransjen. Gullvinneren Eiger GTX Shell Jacket og Norwand GTX Shell Pant, bærer frikjøringslegenden Chris Davenports signatur og er Spyders toppmodeller i frikjøringskolleksjonen for herrer som blir tilgjengelig fra neste sesong. 


www.spyder.com