SPY Tron 2 Matte Gray Smoke, Happy Bronze w/Dark Blue Spectra

Varenummer: 673503245317
Lagerbeholdning:

Noen av dere husker kanskje SPY sin Tron-modell fra den tida filmen Tron - Legacy rullet på skjermene med überkule Jeff Bridges i rollebesetningen og gjesteopptreden av Daft Punk. Nå er modellen tilbake i en litt mer modernisert utgave. Synsfeltet er fremdeles bredt, men solbrillen har nå fått justerbar nesepadding, ekstra brede stengre med gummiforsterkning for funksjonell komfort. Metallhengsler sørger for slitestyrke uansett sesong.

SPESIFIKASJONER

  • Happy Lens™ enhances color and contrast, increases clarity, and improves mood and alertness
  • Available with Trident™ polarization that eliminates reflective light
  • Constructed from virtually indestructible Grilamid®
  • 6-base polycarbonate ARC® shield lens for seamless optics
  • High-quality, long-lasting pin hinges
  • 100% UV protection reduces eye fatigue and long-term sun damage
  • Frame measures: 141-13-137

SPY Angler Soft Matte Black, Happy Bronze Polarized w/Blue Spectra

Å ha et par gode solbriller som er polariserte er helt essensielt for alle friluftsmennesker, men kanskje spesielt for fiskere og folk som elsker sjøen. SPY Angler er spesielt designet for denne type bruk, og har som nevnt både polariserte og farge- og kontrastforsterkende linser.
673237973438

SPY Touring Matte Black, Happy Bronze/Blue Spectra

Lei av pysete og slanke briller som ikke passer ditt robuste og tøffe uttrykk? Slå til med SPY Touring. Ingen tør å kødde med deg da. Gir også dekning på sidene, for sjenerende lysstråler som prøver kile deg på kjakan.
670795374281

SPY Whistler Silver, Happy Gray Green w/Dark Blue Spectra

Klassisk, men med en moderne vri? SPY Whistler er en trendy unisex pilotbrille med farget glass og SPYs patenterte farge- og kontrastforsterkende Happy Lens. Ramme i lettvektsmetall/håndlaget acecat og metallhengsler på stengrene. 100% UV-beskyttelse.
673424566503