SPY Tron 2 Matte Gray Smoke, Happy Bronze w/Dark Blue Spectra

Varenummer: 673503245317
Lagerbeholdning:

Noen av dere husker kanskje SPY sin Tron-modell fra den tida filmen Tron - Legacy rullet på skjermene med überkule Jeff Bridges i rollebesetningen og gjesteopptreden av Daft Punk. Nå er modellen tilbake i en litt mer modernisert utgave. Synsfeltet er fremdeles bredt, men solbrillen har nå fått justerbar nesepadding, ekstra brede stengre med gummiforsterkning for funksjonell komfort. Metallhengsler sørger for slitestyrke uansett sesong.

SPESIFIKASJONER

  • Happy Lens™ enhances color and contrast, increases clarity, and improves mood and alertness
  • Available with Trident™ polarization that eliminates reflective light
  • Constructed from virtually indestructible Grilamid®
  • 6-base polycarbonate ARC® shield lens for seamless optics
  • High-quality, long-lasting pin hinges
  • 100% UV protection reduces eye fatigue and long-term sun damage
  • Frame measures: 141-13-137

SPY Discord Matte Black, Happy bronze Polar/Blue Spectra

SPY Discord er en solbrille med litt større ramme, laget i kvalitetsmaterialet Grilamid. Med 5-metallhengsler i stengrene og 6-base polykarbonat ARC-linse er solbrillene både slitesterke og solide. Solbrillen har farge- og kontrastforsterkende Happy Lens og 100 prosent UV-beskyttelse. Denne utgaven har også polarisert linse som betyr at den demper gjenskinn fra glatte og lyse overflater som sjø, snø og lysrefleksjoner fra bilruta.
673119374280

SPY Touring Matte Black, Happy Bronze/Blue Spectra

Lei av pysete og slanke briller som ikke passer ditt robuste og tøffe uttrykk? Slå til med SPY Touring. Ingen tør å kødde med deg da. Gir også dekning på sidene, for sjenerende lysstråler som prøver kile deg på kjakan.
670795374281