SPY Scoop2 25 Anniversary Matte Black Gold, HD Bronze w/Gold Spectra Mirror

Varenummer: 6700000000020
Lagerbeholdning:

Du trenger ingen unnskyldning for å bytte spor, bare sleng på deg disse brillene og braaaap! Scoop2-modellen bygger på future-forward design, nostalgi og trender og er en hyllest til alt som går fort. HD-lens står for High Definition-linse som er med på å gjøre SPY til kanskje de beste solbrillene på markedet. Kanskje ikke så rart at SPY-ambassadør Brage Vestavik fallt for denne?

Denne modellen er også en del av SPY sin 25-årsjubileumskolleksjon, som består både av solbriller, mx-goggles og alpinbriller.

SPESIFIKASJONER

  • HD+ lens technology enhances color and contrast, improves mood and alertness, and provides distortion-free optics in one kick-ass package
  • Scoop® ventilation system increases air flow and decreases fog-causing sweat and moisture
  • Constructed from Grilamid®, a lightweight frame material ideal for everyday wear due to its strength and flexibility
  • Comfortable rubber nose pads and temple tips provide a secure fit no matter how hard you sweat
  • SPY’s 8-base polycarbonate ARC® lenses are injected in a unique tapered shape to provide optically correct, distortion-free viewing at all angles and prevent discomfort and eyestrain
  • Smooth and sturdy screw hinges
  • 100% UV protection reduces eye fatigue and long-term sun damage
  • Frame measures 65-15-127

SPY Hunt Matte Black/Cork E-Jack, Happy Bronze Rose Polar w/Green/Gold Spectra

Eric Jackson sin signaturbrille med farge- og kontrastforsterkende linse. Denne utgaven har også Happy Rose polariserte linser, noe som betyr at gjenskinn i blanke som f. eks vann, is og snø blir dempet slik at det ikke forstyrrer synsfeltet ditt, i tillegg til logo i kork!
673469068763

SPY Legacy 25th Anniversary Black Gold, HD Plus Bronze w/Gold Spectra + HD Plus Low Light Persimmon w/Silver Spectra

Med den tynneste rammeprofilen og bredeste synsvinkelen hittil blant alle SPY sine toppmodeller, tar SPY Legacy det til neste nivå.

Legacy-modellen representerer neste generasjons farge- og kontrastforsterkende Happy Lens-teknologi, samt forbedret Lock Steady Quick Change-system. Rammestørrelsen i L/XL har forbedret passform og gir bred synsvinkel for optimal sikt. Ventilasjonskanaler er sømløst plassert i rammen slik at luftsirkulasjon forhindrer kondens og dugg.

Trelags ansiktspolstring forhindrer fukt og sørger for komfort og ansiktsvern også på de skikkelig bikkjekalde dagene. Forbedret passform og tynnere profil gjør også hjelmbruk enklere og mer komfortabelt. I tillegg sørger subtile slisser for plass til vanlige briller under.

Denne utgaven er SPY sin egen jubileumsmodell, utstyrt med en fet gullfarget HD-plus linse. I tillegg følger det med en HD-plus speillinse i sølvfarge..

313483231702