SPY Raider Deep Winter Olive, Happy Bronze w/Silver Spectra + Yellow

Varenummer: 313074956703
Lagerbeholdning:

Spy Raider er en oversized goggles med patentert ventilasjonssystem, lettere kuleformet anti-fog duallinse-system med anti-scratch beskyttelse, trelags ansiktspolstring som er behagelig mot ansiktet og som beskytter mot kulde og fuktighet. Skribrille som er tilpasset hjelm. Justerbar strikk med silikon på innsiden av strikken slik at skibrillen holder seg på plass.100% UV-beskyttelse. Denne modellen kommer med en sølvfarget speillinse for de solfylte dagene, samt at det følger med en ekstra kontrastlinse for dagene med flatt lys.​

SPESIFIKASJONER

  • Frame custom built from flexible polyurethane
  • Features patented Scoop ventilation system
  • Anti-fog cylindrical dual-lens system with anti-scratch protection
  • Free bonus lens
  • Triple-layer Isotron face foam with moisture-wicking Dri-Force fleece
  • Silicone-ribbed strap
  • 100% UV Protection

SPY Nylon Zipper Case for skibriller

Slik tar du godt vare på goggles når de ikke er i bruk. Oppbevar og frakt skibrillene dine i eget etui, så slipper du unødvendige riper på linsen.
923421620735

SPY Raider Matte Black, Happy Bronze w/Slver Spectra + Persimmon

Spy Raider er en oversized goggles med patentert ventilasjonssystem, lettere kuleformet anti-fog duallinse-system med anti-scratch beskyttelse, trelags ansiktspolstring som er behagelig mot ansiktet og som beskytter mot kulde og fuktighet. Skribrille som er tilpasset hjelm. Justerbar strikk med silikon på innsiden av strikken slik at skibrillen holder seg på plass.100% UV-beskyttelse. Denne modellen kommer med en sølvfarget speillinse for de solfylte dagene, samt at det følger med en ekstra kontrastlinse for dagene med flatt lys.
313074374436