SPY-MODELLENE

Her finner du en kjapp oversikt over de ulike snowgoggle-modellene fra Spy og deres hovedegenskaper, slik at det blir litt lettere å finne din nye favoritt-goggles fra Spy. Merk at enkelte utgaver kan ha spesielle tilleggsegenskaper som f.eks Happy Lens eller ekstra bonuslinse.

Spy Bravo
er en mellomstor goggle med blant annet Lock Steady-teknologi som gjør det enkelt å bytte linse ved hjelp av kun ett lite klikk. Gogglesen har lettere buet dual-linse som gir optimal gjengivelse av terrenget, i tillegg til beskyttelse mot støt og riper. Rammen har patentert ventilasjonssystem som sørger for luftsirkulasjon og anti-fog. Trelags, ergonomisk ansiktspolstring gjør gogglesen behagelig å ha på. 100 % UV-beskyttelse. Tilpasset hjelm med justerbar stropp med anti-skli silikon på innsiden.


Spy Marshall
er en akkurat passe mellomstor goggles med patentert ventilasjonssystem i rammen for optimal luftsirkulasjon og anti-fog. Gogglesen har lettere buet dual-linse for å gi best mulig gjengivelse av terrenget, samt beskytte mot støt og riper. Trelags ergonomisk ansiktspolstring gjør gogglesen behagelig å ha på selv om det er iskaldt ute. Tilpasset hjelm, justerbar stropp med silikon på innsiden som sørger for å holde gogglesen på plass. 100 % UV-beskyttelse. 


Spy Targa 3
er en mellomstor goggle med litt mer progressiv design. Rammen har patentert ventilasjonssystem og lettere buet linse med anti-fog og anti scratch-beskyttelse. Ergonomisk ansiktsfoam som er fuktighetsbeskyttende . Tilpasset hjelm. Justerbar strikk med silikon på innsiden slik at gogglesen holder seg på plass. 100 % UV-beskyttelse.  

Spy Targa Mini
Targa Mini har de samme egenskapene som sin storebror, men er spesialtilpasset framtidas shreddere med mindre ramme. Myk ansiktsfoam med fleece-lag beskytter små fjes fra kulde og sørger for beskyttelse mot fuktighet. Patentert ventilasjonssystem i rammen, anti-fog, anti-ripebeskyttelse og 100 % UV-beskyttelse. Tilpasset hjelmbruk. Justerbar strikk med silikon på innsiden av strikken slik at strikken holder seg på plass.


Spy Doom
er en passe stor goggle med Lock Steady Quick Change System som gjør at du raskt og enkelt kan bytte linse om værforholdene skifter, kun ved hjelp av ett klikk. Lettere kuleformet dual-linse med anti-fog og anti-scratch, trelags ansiktsfoam som gjør gogglesen behagelig og som beskytter mot fuktighet. Tilpasset hjelm. Justerbar strikk med silikon på innsiden slik at gogglesen holder seg på plass. Ekstra bonuslinse følger med.

Spy Platoon
er en passe stor goggles med patentert ventilasjonssystem for best mulig luftsirkulasjon slik at gogglesen ikke dogger. Lettere kuleformet dual-linse med anti-foggir optimal gjengivelse av terrenget uten forvridning, i tillegg til anti-scratch beskyttelse mot støt og riper. Trelags, ergonomisk ansiktspolstring med mykt fleecelag gir optimal komfort og beskyttelse mot fuktighet. 100 % UV-beskyttelse. Tilpasset hjelm. Justerbar stropp med silikon på innsiden slik at gogglesen ikke sklir ned.

Spy Raider
er en oversized goggle med patentert ventilasjonssystem, lettere kuleformet anti-fog duallinse-system med anti-scratch beskyttelse, trelags ansiktsfoam som er behagelig mot ansiktet og som beskytter mot kulde og fuktighet. Tilpasset hjelm. Justerbar strikk med silikon på innsiden av strikken slik at gogglesen holder seg på plass. 100% UV-beskyttelse. Ekstra bonuslinse følger med.

Spy Zed
er en passe stor goggles med lettere buet ramme med patentert ventilasjonssystem, anti-fog dual-lens system, anti-ripebeskyttelse og trelags fuktighetsbeskyttende ansiktsfoam med trelags, myk fleece som beskytter mot fuktighet. Tilpasset hjelm. Justerbar strikk med silikon på innsiden slik at gogglesen holder seg på plass. Ekstra bonuslinse følger med. 100 % UV-beskyttelse.